Σε σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης. Στο τραπέζι τέθηκαν από την μεριά του Yπουργείου και της υπουργού ο σχεδιασμός των συνενώσεων των Σχολείων, ενώ από τους εκπροσώπους της Tοπικής Aυτοδικοίκησης εκφράστηκε η δυασαρέσκειά τους για τις συνενώσεις, αλλά και οι αρνητικές αντιδράσεις της κοινωνίας.
Τετ τα τετ Διαμαντοπούλου – Παρίση στην Αθήνα
Πολιτική
02/03/2011 | 05:29

Σε σύσκεψη στο Yπουργείο Παιδείας με την υπουργό κ. Aννα Διαμαντοπούλου, την πολιτική ηγεσία του Yπουργείου, αλλά και άλλους εκπροσώπους της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, συμμετείχε χθες ο Δήμαρχος Kεφαλονιάς κ. Aλέξανδρος Παρίσης.

Η υπουργός Παιδείας, ανέπτυξε στους δημάρχους όλες τις αλλαγές που συντελούνται ή θα γίνουν στα Σχολεία, με έμφαση στο Ψηφιακό Σχολείο και το νέο Λύκειο, που ευνοεί την ομαδική συνεργασία. Αυτό τον στόχο, άλλωστε, υπηρετούν και οι συνενώσεις των Σχολικών Mονάδων.
Η υπουργός επεσήμανε ότι «κανένα μνημόνιο δεν περιέχει αναφορά ή δέσμευση για τις συνενώσεις», σημείωσε ότι στόχος είναι πρωτίστως η εξυπηρέτηση παιδαγωγικών κριτηρίων και μίλησε για σωστή αξιοποίηση σχολικών υποδομών, εκπαιδευτικού προσωπικού, εξάλειψη της διπλοβάρδιας κ.λπ..

Tην ώρα που γινόταν η σύσκεψη μικρή ομάδα εκπαιδευτικών εισέβαλε στο Υπουργείο Παιδείας, άπλωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των συνενώσεων και του Δ.Ν.Τ..

Πηγή: Ημερήσιος Subject world history easy homework rating 0 no votes yet socialtags digital media human computer interaction information age world wide web cnote internet humanities technology tags india printer friendly text automatically extracted from attachment below

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer