Για πρώτη φορά από την ανάληψη της εξουσίας της νέας δημοτικής αρχής, ο Μάρκος Κοτσιλίνης σε δημόσια ανακοίνωση του, κάνει λόγο για «δράση εξωθεσμικών παραγόντων που γίνεται διαρκώς εντονότερη και είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό επηρεάζουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου»
Μάρκος: που οδηγείς την Κεφαλονιά Αλέξανδρε;
Πολιτική
02/03/2011 | 05:13

Aναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζoνος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλλονιάς αναφέρει τα εξής:

“Πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από την αρχή της Δημοτικής Περιόδου η πολιτική λειτουργία του Δήμου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Το ύφος και το ήθος άσκησης εξουσίας είναι έξω από τα αυτοδιοικητικά δεδομένα ενώ η πλειοψηφούσα παράταξη ήδη παρουσιάζει τριγμούς.
Στην τελευταία (26-02-2011) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καθαιρέθηκε δημόσια ο Αντιδήμαρχος κ. Ρουχωτάς Βασίλης με απαράδεκτο τρόπο και με εκφράσεις πεζοδρομίου, εμφανίστηκε καθαρά και η πολιτική πρακτική με την οποία προτίθεται να κυβερνήσει ο κ. Παρίσης. Τονίζοντας σε υπερθετικό βαθμό το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ» αποδεικνύει τον αυταρχισμό του και επιβάλει έτσι τις παντός είδους προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Παράλληλα η δράση εξωθεσμικών παραγόντων γίνεται διαρκώς εντονότερη και είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό επηρεάζουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου. Η αποπομπή του κ. Βασίλη Ρουχωτά με τον απαράδεκτο τρόπο που έγινε αποτελεί πλήγμα για την ίδια την παράταξη και τη σωστή λειτουργία του Δήμου. Πρόκειται για ένα από τα ικανότερα στελέχη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, έμπειρο και ικανό που εκλέχτηκε με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, με τεκμηριωμένες σκέψεις και απόψεις τις οποίες διατυπώνει με παρρησία.
Ύστερα από τα παραπάνω πλανάται το ερώτημα:

που οδηγεί τη Κεφαλονιά ο αξιότιμος Δήμαρχος κ. Παρίσης;” https://pro-essay-writer.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer