Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της Εβδομάδας από την Miss Lyk
18/09/2017 | 15:02

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9- 24/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Βλέπεις τη ζωή σου μέσα από μια μάλλον μίζερη ματιά, όμως, αν κοιτάξεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις ότι αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να δώσεις περισσότερη βάση σε θέματα υγείας, προγραμματισμού και μεθοδολογίας, τα οποία είναι απαραίτητα για να προοδεύσεις. Πιθανόν να εμπλακείς επαγγελματικά με ιατρικά, οργανωτικά ή με χημικά θέματα, που θα σου ανοίξει μια νέα πόρτα, που αν τη διαβείς, θα προσθέσεις μια σημαντική εμπειρία στο βιογραφικό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Χρησιμοποιείς τη λογική και την πρακτικότητα και αυτό σου κάνει καλό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχεις κ ένα ρομαντικό στοιχείο που σου δίνει εμπνεύσεις. Η μουσική, το θέατρο και γενικά διάφορες παραστάσεις, θα γεμίσουν την ψυχή σου με πολύ δημιουργικές κι όμορφες εικόνες καθώς, εκτός από τις «γήινες» πρακτικές και εμπειρίες, χρειάζεσαι και εσωτερική ανάταση για να μη σβήσει η φλόγα που έχεις μέσα σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Γίνονται διάφορες διεργασίες γι’ αυτό κάνεις τις αντίστοιχες κινήσεις, ώστε να έρθεις στα ίσα σου. Έχεις μια εσωτερική ανησυχία και νιώθεις ότι πρέπει να ρισκάρεις, αφού όλα είναι ρευστά και δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πίσω. Ίσως αναμένεις και μια ενέργεια ενός άλλου ατόμου, πιθανόν από την οικογένειά σου ή την εξέλιξη ενός ακινήτου που τώρα είναι σε φάση επίλυσης. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεδιαλύνεις το τοπίο των σχέσεων και οτιδήποτε είναι θολό σε αυτό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Είσαι στη φάση ταξιδιών, καινούργιας γνώσης αλλά και μιας αλλαγής στον τρόπο που σκέφτεσαι. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, πάνω όμως σε νέα βάση και με άλλο τρόπο επικοινωνίας. Θέλεις να λέγονται αλήθειες και να μην φοβάσαι ότι το άτομο ή τα άτομα που έχεις απέναντί σου λένε ψέματα, γιατί έτσι «ταμπουρώνεσαι». Σίγουρα θα πάρεις γνώσεις που θα σου δώσουν καλύτερη κρίση και διάκριση και θα βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Βρίσκεσαι σε αρκετές διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα που σε αφορούν άμεσα κι ενδεχομένως να κάνεις νέα αρχή, ξεκαθαρίζοντας πολλά από αυτά. Πιθανόν, με το που θα φύγει η Αφροδίτη στις 20 του μηνός από το ζώδιό σου, να μπεις στη διαδικασία να βελτιώσεις ή να οργανώσεις περισσότερο τη ζωή σου γιατί δεν αποκλείεται, με τόση δύναμη και φλόγα που είχες, να μην ενδιαφερόσουν γι’ αυτήν την προοπτική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Έχεις τη γνώση, αλλά τώρα οφείλεις να περάσεις στη δράση, αφού Ήλιος, Ερμής, Άρης και Αφροδίτη είναι πλέον στο ζώδιό σου και σε σπρώχνουν να βγάλεις το κρυμμένο σου δυναμικό. Η αλλαγή πορείας μπορεί να γίνει πιο εύκολα με τη Νέα Σελήνη που θα γίνει, επίσης, στο ζώδιό σου στις 20 του μηνός γιατί θα σου δοθεί η ώθηση να ξεκαθαρίσεις τελείως το τοπίο και η δυνατότητα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα. Η Αφροδίτη που θα προστεθεί στο δυναμικό σου θα σου αλλάξει θετικά τον τρόπο επικοινωνίας και θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Θεωρείς απαραίτητη την απομόνωσή σου γιατί έχεις την ανάγκη να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, αλλά και καρπούς που είναι έτοιμοι να γίνουν. Οπότε, χρειάζεται να αποσυρθείς, να αφήσεις στην άκρη τη λογική και να αποκτήσεις μεγαλύτερη επαφή με το μέσα σου. Έχοντας επίγνωση θα καταφέρεις να διακρίνεις προβλήματα, αλλά και συμπεριφορές δικών σου ατόμων που σε έχουν πληγώσει ή αδικήσει. Από την άλλη πλευρά, ίσως βιώσεις ακόμα και μεταφυσικές εμπειρίες, οι οποίες πιθανόν να σχετίζονται με όνειρα ή διοράσεις που θα σου δώσουν διεξόδους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Κάνεις ξεκαθαρίσματα, τα οποία κατά κάποιο τρόπο τα έχεις προδεί και τώρα έχει έρθει η ώρα να τα βάλεις σε μια καινούργια βάση. Όλα θα εξαρτηθούν από την ισχυρή σου θέληση να αλλάξεις τις καταστάσεις και να τις φέρεις στα μέτρα σου. Τα συναισθήματά σου για ένα συγκεκριμένο άτομο που πιθανόν να είχαν κι ένα κομμάτι λύπησης προς το πρόσωπό του/της, θα μετατραπούν τελικά σε αγάπη και θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις, ώστε να μην ταλαιπωρείσαι ούτε εσύ, ούτε και το άλλο άτομο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Επιχειρείς μια κάθαρση οπότε μέχρι και συγγνώμη θα ζητήσεις, αν αντιληφθείς κάποια λάθη σου, γιατί θα έχεις μια διαφορετική αντίληψη απέναντι στο σωστό. Μπορεί να ζητήσεις τη συγχώρεση από τον εαυτό σου που τον έχεις ταλαιπωρήσει μέσα σε μια συγκεκριμένη σχέση ή συνεργασία. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις να κάνεις αλλαγές, πετώντας το παρελθόν και τα άχρηστα, από σκέψεις μέχρι κι αντικείμενα στο καλάθι των αχρήστων κι έτσι θα ξεκινήσεις τη ζωή σου με νέα εφόδια και μέσα από μια καινούργια πραγματικότητα, η οποία σχετίζεται με το να κάνεις το καλό στην καθημερινότητά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση με τον εαυτό σου και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποιες αναχρονιστικές συμπεριφορές. Μάλιστα, μερικές φορές, νιώθεις ότι θα πηδήξεις από το παράθυρο, αν χρειαστεί να τις υποστείς. Όμως τώρα έχει έρθει η εποχή της δικαίωσης και αυτό σε βάζει να κάνεις πράγματα, επειδή έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τα οποία δε θα έκανες σε άλλη περίπτωση, αλλά και να διαχειριστείς τις κρίσεις που θα υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Έχεις αποφασίσει να εξυγιάνεις μια κατάσταση και θα το κάνεις ο κόσμος να χαλάσει γιατί πλέον ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και όχι μόνο, αλλά δίνεις και ευκαιρίες σε άλλο κόσμο να κάνει κάτι το διαφορετικό, προσφέροντας τη βοήθειά σου. Όλα πάντως αναπρογραμματίζονται και ίσως γίνουν δύσπεπτα για τον χαρακτήρα σου, επειδή θα πρέπει να απολογείσαι, να αναφέρεσαι με λεπτομέρειες πάνω σε σχέδια ή να ζητάς τα χρήματά σου από συνεργάτες ή από τον/ην πρώην σύντροφό σου, κάτι που θα σου φανεί βουνό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/9 – 24/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 20 του μηνός, στον άξονά σου, θα φέρει ανατροπές στις στενές σχέσεις σου και θα δεις λεπτομέρειες που πιθανόν να σου ξέφευγαν σε πρακτικό επίπεδο. Επειδή έχεις κάνει ήδη κινήσεις που δε σε εξασφαλίζουν και νιώθεις ότι κινδυνεύεις, καλό είναι να επανεξετάσεις την όλη κατάσταση αλλά και να συζητήσεις με πολύ κοντινά σου άτομα για να σου πουν κι αυτά την άποψή τους.