Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
11/09/2017 | 10:56

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9- 17/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Προτιμάς να κάνεις κινήσεις που θα σε προσγειώσουν σε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι τόσο εύκολη. Όμως, επειδή είσαι πιο συνειδητοποιημένος/η από άλλες φορές, η δράση σου θα είναι πολύ οργανωμένη, χωρίς παρορμήσεις και χωρίς πολλές εξάρσεις. Η μεγάλη σου ανάγκη να καθιερωθείς στην καθημερινή σου πραγματικότητα, θα επιφέρει αλλαγές. Το σημαντικότερο είναι να εστιαστείς στο παρόν και να δουλέψεις εντατικά με τα «υλικά» που διαθέτεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Κάθε μέρα μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα με τα νέα σου ενδιαφέροντα και τις νέες σου ασχολίες. Ο λόγος είναι πως μπορείς επιτέλους να χειρίζεσαι τα θέματά σου με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και κυρίως μεγαλύτερη σιγουριά. Θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις ελλείψεις σου σε συναισθηματικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω τους ηρωισμούς και τις εγωιστικές διαθέσεις, γιατί θα γνωρίσεις μια νέα πραγματικότητα στην οποία η ανάγκη θα είναι ανακατεμένη με την αγάπη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου βασιζόμενος/η στη λογική, η οποία τη μια μέρα σε οδηγεί στη μια διαδρομή και την επόμενη μέρα στην άλλη. Θα υπάρξουν πρακτικές δυσκολίες τις οποίες με αγάπη κι υπομονή θα πρέπει να τις τιθασεύσεις, γιατί σε περίπτωση που δράσεις με ένταση δε θα σου βγει σε καλό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Θα ξεπεράσεις εύκολα όλες τις κακοτοπιές, γιατί δουλεύει πολύ το μυαλό σου και για λίγο έχεις εγκαταλείψει τον υπερβολικό συναισθηματισμό. Αυτή η κατάσταση θα σε βοηθήσει να πάψεις να έχεις αναστολές ή φόβους πως δε θα τα καταφέρεις. Αντίθετα θα σταθείς για τα καλά στα πόδια σου και θα πετύχεις πολλά πράγματα. Πιθανόν να αυξηθούν οι απαιτήσεις σου για τις προσωπικές σου ανάγκες και να επιδιώξεις να χαρίσεις στον εαυτό σου, καινούργια πράγματα σε πολυτελή συσκευασία, όπως για παράδειγμα ένα ακριβό spa ή ένα χαλαρωτικό μασάζ. Τα αρώματα και γενικά οι υπηρεσίες για καλλωπισμό αλλά κι η τάση για επίδειξη, μπορεί να σε συνεπάρουν και να σε βγάλουν για λίγο εκτός της δικής σου πραγματικότητας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου προσδίδοντας σου αίγλη και συγχρόνως λάμψη βασιλική και γενναιοδωρία, μέσα απ’ όλες τις εκφράσεις της προσωπικότητάς σου. Έχεις συνδέσει με κάποιο τρόπο τη ζωή σου με την αρμονία και την ομορφιά κι ορισμένες αποφάσεις σου πηγάζουν από καρδιάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Έχεις την τιμητική σου κι αυτό σου κάνει καλό, αφού τρεις πλανήτες δουλεύουν για σένα και μάλιστα πυρετωδώς. Διότι, υπάρχει ανάγκη να εξασφαλιστείς πλέον με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, πρέπει να ψάξεις βρεις τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί οι ευκαιρίες μερικές φορές παρουσιάζονται πολύ γρήγορα και εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις. Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να έχεις ανοικτή καρδιά και θετικό μυαλό για να προχωρήσεις μπροστά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Μπαίνεις για λίγο σε εσωτερική αναζήτηση και πιθανόν να μην είσαι τόσο ενεργός/η σε ότι κάνεις. Η δυνατότητα να ξεχωρίσεις και να διακρίνεις τι σε συμφέρει και τι όχι, μπορεί να έχει χαθεί για λίγο, οπότε θα πρέπει με τις «κεραίες» σου να ψάξεις να τις βρεις. Κυρίως να είσαι πιο αληθινός/ή με τον εαυτό και τις ανάγκες σου, γιατί πολλές φορές προκειμένου να μην κοντραριστείς βρίσκεσαι να συμφωνείς χωρίς να το πιστεύεις, μόνο και μόνο για την ανάγκη της επικοινωνίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αφήνεσαι στη φορά του ρεύματος, το οποίο σίγουρα θα σε πάει κάπου πολύ καλά, ενώ ταυτόχρονα είσαι σε θέση να αναλάβεις ευθύνες και να τις διεκπεραιώσεις. Αφού ο Άρης που είναι ο πλανήτης σου, βρίσκεται σε μια καλή θέση σε σχέση με σένα κι έτσι μπορείς να βοηθάς και να στηρίζεις τον εαυτό σου σε πολλά μέτωπα. Θα είσαι περισσότερο κοινωνικός/ή, όχι μόνο σε τομείς που προσφέρουν χαρά και διασκέδαση, αλλά και σε τομείς που αφορούν την προσφορά, είτε προς την οικογένεια σου, είτε τους φίλους σου ή σε τρίτα άτομα κι ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ξεπερνάς ανασφάλειες και αμφιβολίες για το πώς πρέπει να λειτουργήσεις και αναλαμβάνεις δράση. Ενδεχομένως να θέλεις να διδάξεις πράγματα, οπότε θα ψάξεις να βρεις το κατάλληλο υλικό, στο οποίο θα δώσεις συγκεκριμένο σχήμα και μορφή. Με μέθοδο κι οργανωμένη προσπάθεια θα κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και θα πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αν και κάποια στιγμή θα βαρεθείς να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Είναι στο χαρακτήρα σου να αναζητάς την κίνηση, την άνεση και να έχεις υψηλούς στόχους, αλλά τώρα «προσγειώνεσαι» και ασχολείσαι με άλλες καταστάσεις, που όμως θα σε ωφελήσουν εξίσου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Είσαι σε μια καλή φάση γιατί δεν πηγαίνεις κόντρα με το μέσα σου. Οπότε θα στραφείς σε πράγματα τα οποία εσύ θεωρείς ωφέλιμα κι αυτό θα εξυπηρετήσει όσους είναι γύρω σου. Το σημαντικότερο είναι πως καταπιάνεσαι με ό,τι σου αρέσει κι αυτό δε σου αφήνει περιθώριο να σκεφτείς εάν έκανες λάθος επιλογή. Θα ενδιαφερθείς για πράγματα τα οποία έχουν άμεσο αποτελέσματα στη ζωή σου. Μπορεί να μην έχεις τόσο καλή επικοινωνία και να βγαίνεις ή να μπαίνεις κάθε φορά με άλλη παρέα. Αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να αντλείς δύναμη κι έμπνευση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι αναλύσεις κι οι λεπτομέρειες μπορεί να μη σου αρέσουν και να μην τις θεωρείς αναγκαίες, όμως όλα βρίσκονται σε μια εξέλιξη και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη ροή, γεγονός που δεν είναι εύκολο. Όλα παίζονται αυτό το διάστημα και εσύ νιώθεις πως είσαι εκτός από τα νερά σου κι ακολουθείς τις επιταγές άλλων. Δε μπορείς να αντιδράσεις γιατί ίσως να έχεις δεσμευτεί εκ των προτέρων και να μη μπορείς να πάρεις πίσω το λόγο σου. Γι’ αυτό, ό,τι κι αν σου τύχει αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν δε σου είναι «εύπεπτο» ακολούθησε το, γιατί θα σε βγάλει σε καλό δρόμο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/9 – 17/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αναγνωρίζεις την ανάγκη να βρίσκεσαι μαζί με πολύ κόσμο και να δημιουργείς καινούργιες βάσεις για συνεργασίες. Το σημαντικότερο είναι ότι έχεις βάλει μια νέα πινελιά στη ζωή σου και τα πράγματα δεν τα σκέφτεσαι πλέον μοναχικά, αλλά θέλεις να κάνεις βήματα ωθούμενος/η από τη σχέση σου με άλλους. Αυτό είναι για σένα μια μελλοντική εξασφάλιση, η οποία θα σε διαφοροποιήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς πιο συντροφικά ή συνεργατικά. Το βλέμμα σου είναι στραμμένο συνεχώς προς μια κατεύθυνση κι αυτό ίσως δημιουργεί μια μικρή πίεση. Αλλά επειδή γνωρίζεις πόσο καθοριστικό είναι να έχεις εξασφαλισμένα νώτα, δε θα δώσεις μεγάλη σημασία και δε θα εστιαστείς σε μικρές διαφωνίες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer