Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
25/09/2017 | 10:39

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9- 1/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με την πίεση που υφίστασαι αυτό το διάστημα βλέπεις τα πράγματα μέσα από μια υπερβολή. Και πριν βγάλεις συμπεράσματα πρέπει να καταλάβεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ώστε να έχεις την επαφή με την πραγματικότητα και για να μην βγαίνεις από το παιχνίδι. Κάνε τους αφορισμούς σου, αλλά μην αδικήσεις κανέναν γιατί μπορεί να τα χαλάσεις και με άτομα που είναι πολύ κοντά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

«Προσγειώνεσαι» όμορφα και ομαλά και κατά κάποιο τρόπο βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προσφέρεις και όχι μόνο. Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και προχωράς σε δικού σου τύπου προσφορά και υπηρεσία με στόχο να γίνουν καλύτερα τα πράγματα όχι μόνο στη δική σου ζωή αλλά και των άλλων. Η σχέση με τα παιδιά σου και γενικά με την οικογένεια είναι άκρως βελτιωμένη και αυτό θα σε ενθαρρύνει, γιατί θα ξέρεις κατά πόσο έχεις δουλέψει σωστά. Από την άλλη, είναι πιθανό και ένα επιχειρηματικό ρίσκο, που όμως θα έχει και δημιουργική χροιά. Η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι που αγαπάς θα σου δώσει μεγαλύτερη επιτυχία και θα σε κάνει να περνάς καλά σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Δουλεύεις, προχωράς και συγχρόνως ξεκαθαρίζεις και πετάς. Αυτό μπορεί να γίνει σε δύο επίπεδα ή μέσα στο σπίτι πετώντας όλα τα άχρηστα αντικείμενα ή πετώντας από την καρδιά και το μυαλό σου άχρηστα πράγματα που δεν υπάρχει χώρος για να τα κρατήσεις. Τώρα βλέπεις και στην πράξη πως είναι ένα σχέδιο που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Και είναι σίγουρο ότι αναγνωρίζεις την πραγματικότητα η οποία, επειδή αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς τα βρήκες, δε σε βοηθάει και πολύ και μάλλον απογοητεύεσαι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βρίσκεσαι σε μια φάση μόνιμων διαπραγματεύσεων και αυτό σε οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι μπορείς εύκολα και διοχετεύεις αυτήν τη μεγάλη αισθαντικότητα σε κάτι πολύ εμπειρικό και δραστικό και σίγουρα κάνεις περισσότερο καλό στον εαυτό σου. Για αυτό θα ξεκινήσεις άμεσα καινούργια πράγματα τα οποία θα σε ωφελούν αλλά θα κάνεις και μακροπρόθεσμα σχέδια που σίγουρα θα πάρουν καλή κατεύθυνση. Από την άλλη, υπάρχουν δραστηριότητες οι οποίες θα σε φέρουν σε επικοινωνία με πολλά άτομα και σίγουρα κάτι καινούργιο θα βγει από αυτό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Βρίσκεσαι σε πολλές διαπραγματεύσεις και αυτό θα σε βάλει να σκεφτείς πως να λειτουργήσεις πρακτικά σε πολλές υποθέσεις, κυρίως οικονομικές, οι οποίες σε βοηθάνε να πατάς γερά στα πόδια σου και να νιώθεις σιγουριά. Μάλλον βάζεις το δάκτυλο και σε πρακτικά θέματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα, για αυτό θα κάνεις αναθεωρήσεις στο πως θα αυξήσεις τα οικονομικά σου ή και με ποιο τρόπο θα εξοικονομήσεις χρήματα για να τα τοποθετήσεις κάπου αλλού, με στόχο να ξεμπλέξεις από τα διάφορα που σε κυνηγάνε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ανανεώνεσαι και σίγουρα αλλάζεις ένα-ένα τα κακώς κείμενα, επειδή σε επηρεάζει πολύ δραστικά η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου. Η ενέργεια αυτού του ερωτικού διδύμου θα επιδράσει πάνω σου με πολύ δυναμικό τρόπο και εσύ θα βγεις μπροστά σαν κυνηγός που ψάχνει να βρει τα λάφυρά του. Το σημαντικό είναι να στρέψεις αυτήν την ενέργεια προς κατευθύνσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ένα κομμάτι του εαυτού σου. Γιατί μόνον έτσι, θα πάρεις την δύναμή σου πίσω, αφού θα συναντάς άτομα και καταστάσεις που θα συντάσσονται με τη δική σου πλευρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και σίγουρα θα αναλάβεις άλλη δράση, γιατί θα αναγνωρίσεις την αναγκαιότητα της επικοινωνίας που τόσο καιρό την έχεις χάσει. Το ότι είσαι σε μια καινούργια πραγματικότητα θα σου δώσει ώθηση για να γίνεις συνεργάσιμος/η και σίγουρα θα αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες ή απόψεις οι οποίες σε κρατάνε αυτόν τον καιρό δεσμευμένο και κυρίως συνέχεια μέσα. Όσο πάντως μπορείς κάνε τις διαπραγματεύσεις σου και ας πιστεύεις ότι όλα θα πάνε στραβά ή ότι δεν θα γίνουν αυτά που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αγωνίζεσαι για μια καινούργια πραγματικότητα και συνέχεια σκέφτεσαι να κάνεις κινήσεις που θα αφορούν συγκεκριμένα φιλικά πρόσωπα ή και μια ομάδα με κοινές ιδέες. Το ότι νιώθεις ότι πρέπει να ταυτιστείς με άτομα και καταστάσεις που έχουν την ανάγκη σου μερικές φορές σε αγχώνει. Αλλά «στην τελική» σε βάζει να σκέφτεσαι έξω από τον εαυτό σου που είναι το πιο σημαντικό για την εξέλιξή σου. Ένα μέρος της δράσης σου είναι στραμμένο στην επαγγελματική σου καταξίωση, αποφεύγοντας εκδηλώσεις και κινήσεις υπερβολής, όμως το να πετύχεις εξαρτάται κι από εξωτερικούς παράγοντες..

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Είσαι υποχρεωμένος/η να κάνεις κινήσεις που θα αποδεικνύεις συνέχεια ότι είσαι μέσα στα πράγματα, ενώ παράλληλα συμμετέχεις σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου αλλά ακολουθείς εξ ανάγκης. Αγγαρείες και δουλειές που είναι άκρως βαρετές μπορεί να σε κουράσουν για ένα διάστημα, έτσι όμως θα δεις την αξιοσύνη και τα ταλέντα σου. Θα δεις επίσης το πόσο μετράς εσύ, αλλά και πόση απόκλιση υπάρχει μεταξύ φανταστικού και πραγματικού, αφού θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Αρκεί να κρατήσεις την εσωτερική σου ειρήνη και να νιώθεις σιγουριά ότι δεν έχεις κάνει λάθος σε σχέση με την κρίση σου για τα άλλα άτομα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Νιώθεις γενικά καλά γιατί ασχολείσαι με θέματα τα οποία σου είναι πολύ γνωστά, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι ότι έχεις πάρει φόρα και βλέπεις με μεγάλη ακρίβεια τα επόμενά σου βήματα. Οπότε, αξιολογείς σωστά αν πρέπει να κάνεις κάτι «εδώ και τώρα» ή όχι. Όσο και να μη θέλεις να σε βοηθήσει ένας Παρθένος, λόγω μιας παλιάς αρνητικής εμπειρίας, τελικά θα βρεθεί στον δρόμο σου. Μπορεί να πρόκειται για συνεργάτη, φίλο ή και συγγενικό πρόσωπο, που όμως θα σου δώσει τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Νιώθεις ότι πρέπει για λίγο να μείνεις ακίνητος/η και να παρατηρείς τους άλλους γύρω σου πως κινούνται και πως φέρονται στον τομέα των διεκδικήσεων. Εκεί θέλεις να τα αλλάξεις όλα, επειδή τώρα βάζεις σαν κριτήριο πως φέρονται οι άλλοι απέναντι σε οποιαδήποτε σχέση ή εργασία εξαρτημένης φύσεως. Όταν υπάρχει ισοτιμία διαφορετικά φέρονται κάποιοι συνεργάτες ή ακόμα και το άτομο που έχεις σχέση μαζί του/της. Θα παρατηρείς λοιπόν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα και μέχρι να μπουχτίσεις από συγκεκριμένες συμπεριφορές. Τότε, θα δεις ποιος μπορεί να σου σταθεί και ποιος όχι και θα κινηθείς ανάλογα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/9 – 1/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Έχεις μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους και συγχρόνως κάνεις κινήσεις για να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ρεαλιστής/α και να βρίσκεσαι στο «εδώ και τώρα». Χρειάζεται να προσγειωθείς περισσότερο για να κάνεις πλέον τα σχέδια σου μέσα στο χρονικό περιθώριο που εσύ θέλεις, χωρίς οι άλλοι να ορίζουν το χρόνο σου. Η δικαίωση θα έρθει γρήγορα και μάλιστα από άτομα που γνωρίζουν τι μπορείς να κάνεις. Και θα το κάνεις επειδή το πιστεύεις περισσότερο από ποτέ. Τώρα ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα και σε συνεργασίες, αλλά και οποιαδήποτε πρόταση ήταν για πολύ καιρό στα σκαριά, τώρα παίρνει σάρκα και οστά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer