Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
24/09/2019 | 12:00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9- 29/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι επικεντρωμένος σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και εκεί σου δίνονται και οι ευκαιρίες να έχεις επιτυχίες και εξελίξεις. Διευρύνεις τις γνωριμίες σου, κάνεις νέα σχέδια, ταξιδεύεις και ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σου, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία. Προσοχή στα λόγια, τα κουτσομπολιά και τα σκάνδαλα με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα που γίνεται την Παρασκευή. Το Σάββατο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, σου ανοίγει νέες ευκαιρίες για μία νέα σχέση ή συνεργασία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9- 29/9) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να κάνεις ωφέλιμες αλλαγές στην εργασία σου, στην καθημερινότητά σου και στο πρόγραμμά σου. Σου δίνονται ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αλλά και για να απαλλαγείς από άγχη και πιέσεις του παρελθόντος. Μην αφήνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις να σε καταβάλουν και θυμήσου ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν και τις πιο θετικές προθέσεις απέναντί σου. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται το Σάββατο είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στις συνήθειές σου, αλλά και να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα που σε βοηθά να αναπτύξεις τον τομέα των σχέσεών σου, ενώ ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι σου λέει : Δίδυμε τώρα κουνήσου, είναι η κατάλληλη εποχή για σένα. Θα μου πεις πώς να κινηθείς ερωτικά αν το πορτοφόλι είναι άδειο. Η αλήθεια είναι ότι στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις και αγχώνεσαι, με τη Νέα Σελήνη όμως που γίνεται στο Ζυγό το Σάββατο, πολλές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και δεν χάνεις το κέφι σου και την δημιουργικότητά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά Καρκίνε μου να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου, το σπίτι σου, το νοικοκυριό σου, την εργασία σου, ενώ όμορφα συμβάντα που συμβαίνουν σε αυτούς τους τομείς σου δίνουν χαρά και ανανεώνουν την καθημερινότητά σου! Ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σου ζωή!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μία χαρούμενη και κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα! Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Δία δηλώνουν ότι τώρα μπορεί να έχεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Το άγχος της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων δεν λείπει, ενώ καλό είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα τις ιδέες σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9- 29/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που σου παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες Παρθένε μου για να αυξήσει το εισόδημά σου. Ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζυγό, να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν τα ανοίγματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας είναι κυρίαρχες αυτό το διάστημα, είτε γιατί σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και έχεις πεσμένη αυτοπεποίθηση, είτε γιατί τα αισθηματικά σου δεν πηγαίνουν ακριβώς στους ρυθμούς που θα θελες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ζυγέ μου! Μπαίνεις στην δική σου εποχή, στην περίοδο των γενεθλίων σου και είσαι πραγματικά το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Λάμψη, γοητεία, ερωτικός μαγνητισμός, διασκέδαση, απόλαυση και τυχερές ευκαιρίες κάνουν τις ημέρες αυτές μοναδικές, ξεχωριστές και ιδιαίτερα αισιόδοξες. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Δία από τον Τοξότη, γεμίζουν τις ημέρες σου με όμορφες επικοινωνίες, καλέσματα, φλερτ, ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (το Σάββατο) σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου και να κάνεις σπουδαία νέα ξεκινήματα.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την ε βδομάδα φίλε μου Σκορπιέ έχεις την ανάγκη να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες προκειμένου να καθαρίσεις το μονοπάτι μπροστά σου και να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία. Αυτό ακριβώς θα κάνεις, λύνοντας προβλήματα και ανησυχίες του παρελθόντος. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όπου ναι μεν μπορεί να δέχεσαι πισώπλατα χτυπήματα αλλά και ισχυρό ανταγωνισμό, το βέβαιο είναι όμως ότι θα μπορέσεις να σημειώσεις πρόοδο. Οι μέρες που ακολουθούν χαρίζουν στο ζώδιο σου μεγάλη ψυχική ενδυνάμωση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου Τοξότη μου είναι ευχάριστες, αισιόδοξες και τυχερές για θέματα που αφορούν την κοινωνική σου δικτύωση αλλά και τον έρωτα. Μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, ξεκινάς νέες δραστηριότητες, έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και αποκτάς και καλύτερο όνομα στο χώρο που κινείσαι. Γίνεσαι δημοφιλής στον κύκλο σου και όλοι επιδιώκουν να βρίσκονται στην παρέα σου! Οι οικονομικές ανασφάλειες και οι πιέσεις δεν λείπουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9- 29/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Αυτή την εβδομάδα τριγυρίζει στο μυαλό σου αγαπητέ μου Αιγόκερε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο και το σχεδιάζεις με μεγάλο ενθουσιασμό και με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορείς και θα καταφέρεις να το κάνεις πράξη. Οι πιέσεις, οι ευθύνες αλλά και το βαρύ πρόγραμμα δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου και αισθάνεσαι ότι για την ώρα δεν μπορείς να απολαύσεις όλα όσα θέλεις (η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο)! Προσοχή στις πλεκτάνες και στα κουτσομπολιά που μπορεί τώρα να γίνουν εις βάρος σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9 – 29/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου και αρχίζεις επιτέλους να κάνεις σχέδια για τη ζωή σου, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη ελπίδα. Οι θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Δία, τονώνουν την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνουν σε επαφή με νέους ανθρώπους. Νομικά έγγραφα, συμφωνίες, επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντος σου. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ευνοείσαι και στην έναρξη νέων δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα με ότι συνδέεται με τη γνώση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/9- 29/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Νέα επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα προσφέρει η εβδομάδα μπροστά σου Ιχθύ μου. Διανύεις ένα διάστημα που θα δικαιωθούν κάποιες προσπάθειές σου ενώ θα ηρεμήσεις ψυχολογικά γιατί οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις, ότι κάποια πράγματα που μπλοκαρίστηκαν στο παρελθόν, ήταν γιατί θα ερχόταν κάτι πολύ καλύτερο στο ζωή σου! Τα πάθος και η κατακτητική διάθεση δεν λείπουν…