Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
17/09/2019 | 11:12

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9- 22/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Εμβαθύνεις περισσότερο σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα Κριέ μου και προσπαθείς να κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να βελτιώσεις αυτό τον τομέα της ζωής σου! Με το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα, δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σε κάνει να λειτουργείς κάπως απρογραμμάτιστα στα σχέδιά σου ή και να διχάζεσαι ανάμεσα σε επιλογές. Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, ανταλλάσσεις λόγια τα οποία απογοητεύουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9- 22/9) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Διανύεις μία θετική , δημιουργική αλλά και ερωτική περίοδο αγαπητέ μου Ταύρε και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τώρα το σκηνικό. Αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα, ικανοποιείς σχέδια και προσδοκίες που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των ερωτικών σου, ή ακόμα και των δημιουργικών σου σχεδίων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Βελτίωση σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, φυσικής κατάστασης, θα έχεις εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Ενώ το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, απολαμβάνεις όμορφες αισθηματικές στιγμές, είναι πολύ πιθανό όμως να μου ζοριστείς από κάποιες επαγγελματικές ειδήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη για το ζώδιο σου από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό, προσφέρουν μία άνεση στην έκφραση, στον ερωτισμό, στην χαρά και στην απόλαυση της ζωής (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο). Πιέσεις και προβληματισμοί ωστόσο δεν θα λείψουν για ζητήματα οικονομικά, ενώ αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις είναι συγκεχυμένες γύρω σου! Επίλυση σε οικογενειακά , κληρονομικά, κοινά οικονομικά θα έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου, ενώ και το ερωτικό θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Σκέψεις, επικοινωνίες, επαφές και εγρήγορση για την επίλυση θεμάτων σε σχέσεις και σε συνεργασίες… Ακριβώς αυτή είναι η τάση της νέας εβδομάδας για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των στενών σχέσεών σου, απογοητεύεσαι από λόγια που γίνονται στο σπίτι, στην οικογένεια και με τους οικείους σου, ενώ στην εργασία είσαι σε ετοιμότητα για μία μεγάλη αλλαγή, που για την ώρα σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Οι σκέψεις σου γίνονται αισιόδοξες, βλέπεις το μέλλον πιο ελπιδοφόρα και υπάρχουν επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο σου, σε όλα αυτά βάζουν για τα καλά το χεράκι τους ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού. Προσοχή στις ερωτικές επιλογές αν είσαι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, ενώ οι πιέσεις σου για τα επαγγελματικά σε αγχώνουν. Μία σημαντική κατάκτηση – επιτυχία, αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9- 22/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)   

Η ένταση, η σύγχυση και το μπέρδεμα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για το ζώδιο σου Παρθένε μου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου είναι θολές και αλλόκοτες, οι επιλογές σου πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Άνοδος στα οικονομικά και περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα έχεις εσύ του 1ου δεκαημέρου. Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο για σένα του 3ου δεκαημέρου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν περάσει στο ζώδιο σου, διανύεις μία περίοδο που βγαίνεις από το καβούκι σου και παίρνεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σου δώσουν χαρά και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Οι οικογενειακές πιέσεις δεν λείπουν για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο , όπου αισθάνεσαι ότι έχεις πολλά βαρίδια στην πλάτη σου τα οποία πρέπει να τα βγάλεις εις πέρας. Επίλυση προβλημάτων θα έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν αγαπητέ Σκορπιέ να ενδυναμωθείς ψυχολογικά, να αναγεννηθείς αισθηματικά, αλλά και να επιτύχεις επαγγελματικά. Διανύεις ένα παραγωγικό στάδιο στη ζωή σου και το μοναδικό σημείο που σου εστιάζω την προσοχή, είναι στο ποιους ανθρώπους επιλέγεις να εμπιστευτείς. Κάποια λόγια μπορεί να σε προβληματίσουν στο τέλος της εβδομάδας, όμως θα βρεις λύσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία η οποία σου ταιριάζει γάντι αυτό το διάστημα Τοξότη μου. Οι μέρες σε προτρέπουν για ρίσκο και ίσως οι ενέργειές σου να είναι κάπως επιπόλαιες. Προσοχή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου – ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου – . Λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου δίνεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μέρες πιο ευχάριστες και κοινωνικές διανύεις εσύ του 1ου δεκαημέρου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9- 22/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει αυτή την περίοδο Αιγόκερέ μου, έχεις πάρει φόρα και δίνεις την δική σου μάχη για να κατακτήσεις όσα θέλεις στα επαγγελματικά καις τα προσωπικά σου. Η αστείρευτη δύναμή σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις ψηλά. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, οδεύουν με επιτυχία αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Πιέσεις και προβληματισμοί για θέματα προσωπικά αφορούν εσένα του 2ου δεκαημέρου. Περίοδο δυναμικής ανάπτυξης διανύεις εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9 – 22/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία σου και αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Οι μέρες σου Υδροχόε μου γεμίζουν σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις και πολλές επαφές που σε ανανεώνουν. Δεν παύει ωστόσο ο βραχνάς των επαγγελματικών και των οικονομικών να σε βαραίνει και να σε εμποδίζει να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις πράξη. Στην πορεία της εβδομάδας αναγνωρίζεις ότι δυνατός είναι αυτός που καταφέρνει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και αυτό είναι κάτι που το κάνεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/9- 22/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Μετά την Πανσέληνο στο ζώδιο σου προσπαθείς να βάλεις το μυαλό και την καρδιά σε μία τάξη, δεν σου είναι εύκολο όμως αφού έρχεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, για να συνεχίσει να διογκώνει το θολό τοπίο σύγχυσης που υπάρχει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Αυτό το διάστημα καλείσαι να δεις που πιστεύεις και σε τι , αποφεύγοντας τις βλαβερές εξιδανικεύσεις που μπορούν να σε κρατήσουν στάσιμο.