Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
01/10/2019 | 16:40

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9- 6/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Εβδομάδα έντονη και διεκδικητική ξεκινά για σένα αγαπητέ Κριέ. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εγείρει τον ανταγωνισμό στα επαγγελματικά, ενώ καλό είναι να διαφυλάξεις αυτά που με κόπο έχεις κατακτήσεις, δείχνοντας καχυποψία σε κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου. Με τον Ερμή να περνά στο Σκορπιό η σκέψη σου γίνεται πιο σκοτεινή και αναπολείς το παρελθόν. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μία περίοδο με κόντρες και εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9- 6/10) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα φίλε μου Ταύρε είναι ότι ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και έτσι ανοίγονται περισσότερο οι επαφές σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Επικοινωνείς, κάνεις συναντήσεις, έχεις ενδιαφέροντα νέα και αρχίζει επιτέλους να ανανεώνεται η σκέψη σου. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό εγκαινιάζει μία περίοδο απαιτήσεων σε θέματα εργασίας.Το άγχος θα είναι τονισμένο…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Μπαίνεις σε μία περίοδο ερωτικής δράσης Δίδυμε μου, αφού από αυτή την εβδομάδα ο Άρης περνά στο Ζυγό και εσύ είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες όμως για να ξεκινήσεις τώρα και νέες δημιουργικές δραστηριότητες. Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις μπορούν τώρα να καρποφορήσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Οι μέρες που διανύεις είναι έντονες, αφενός το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, διεγείρει τον ερωτικό πόθο, σε κάνει όμως να νιώθεις ανικανοποιήτος από τα δεδομένα γύρω σου επιζητώντας κάτι παραπάνω … Ο Ερμής από το Σκορπιό κάνει την σκέψη σου πιο δημιουργική ενώ κάποια χαρούμενα νέα θα σου προσφέρουν χαμόγελα. Με τον Άρη από το Ζυγό, δεν λείπουν οι κόντρες και οι συναισθηματικές εντάσεις με την οικογένεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η νέα εβδομάδα στρέφει την σκέψη σου σε θέματα οικογένειας, ενώ μπορεί στο μυαλό σου να τριγυρνούν αναμνήσεις του παρελθόντος, αφού ο Ερμής περνά στο Σκορπιό. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό σε κινητοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου , προσοχή στα αιχμηρά λόγια όμως. Το άγχος από τις ημέρες που ακολουθούν δεν λείπει, ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες ανθρώπινες συμπεριφορές δεν είναι και τόσο αληθινές όσο θα θελες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9- 6/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους γύρω σου και να εμβαθύνεις λίγο παραπάνω στις σκέψεις και στις συζητήσεις σου Παρθένε μου, άλλωστε σε ευνοεί ο Ερμής από το Σκορπιό. Το διάστημα αυτό έχετε επικοινωνίες, συναντήσεις, συμφωνίες. Κάποιες εξαπατήσεις θα σας απογοητεύσουν είτε οικονομικά είτε αισθηματικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία δυναμική περίοδο, σε ετοιμότητα να πάρεις πρωτοβουλίες. Οι κόντρες με το περιβάλλον σου δεν θα λείψουν ίσως γιατί τώρα θα λειτουργείς πιο ασυγκράτητα βγάζοντας στην επιφάνεια και ζητήματα του παρελθόντος. Επιπλέον με τον Ερμή να περνά στο σκορπιό διεισδύεις πιο έντονα σε σκέψεις που αφορούν το τι είναι αυτό που έχει για σένα αξία και τι σε αφήνει με κενά.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου, όπου ναι από τις 3 Οκτωβρίου αρχίζουν οι μέρες σου να αποκτούν επικοινωνιακή εύνοια. Ειδήσεις, επαφές, μηνύματα θα σε ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο . Οι επαγγελματικές πιέσεις δεν λείπουν και θα χρειαστεί από αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις ή και να λύσεις εκκρεμότητες αλλά και να διαχειριστείς καταστάσεις που έως τώρα ήταν πολύ δύσκολες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η νέα εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες, τις γνωριμίες και στην δικτύωσή σου. Ξεκινάς νέες δραστηριότητες, βρίσκεις νέους συμμάχους και έχεις σημαντικά επιτεύγματα. Σίγουρα θα πρέπει να κατευνάζεις τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα που πιθανότατα θα σε οδηγήσουν σε ρίσκα που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9- 6/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ξεκινάς Αιγόκερέ μου την εβδομάδα σου επεισοδιακά. Ίντριγκες και παρασκήνια σε σχέσεις και σε συνεργασίες αποτελούν τώρα για σένα μία μεγάλη πρόσκληση. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μπαίνεις σε περίοδο εργασιακών δραστηριοτήτων , δεν παύει όμως να υπάρχει ταραχώδες κλίμα γύρω σου. Με τον Ερμή να περνά στο Σκορπιό, εντείνονται οι κοινωνικές επαφές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9 – 6/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο όπου μπορείς να συζητήσεις θέματα που αφορούν την καριέρα και τις προοπτικές σου. Ο Ερμής από το Σκορπιό δίνει έμφαση σε επαγγελματικές συζητήσεις ενώ μπορείς να προβάλλεις καλύτερα το κοινωνικό σου προφίλ. Ο Άρης από το Ζυγό, σε κινητοποιεί να πάρεις αποφάσεις αλλά και να τολμήσεις σε νέα σχέδια … Ακόμα και ένα ταξιδάκι είναι τώρα στα σκαριά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/9- 6/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα οι μέρες σου γεμίζουν αισιόδοξες σκέψεις και επαφές. Κάνεις νέες συμφωνίες αλλά και σχέδια που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των εργασιών σου. Ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό θα ταλαιπωρήσει τον οικονομικό σου τομέα, αφού έκτακτα έξοδα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια.