Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
03/10/2017 | 13:57

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10- 8/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και σας επηρεάζει άμεσα. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εσάς γιατί γενικώς, συνεργάζεστε πιο εύκολα και συγχρόνως νιώθετε αποδεκτοί. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας ζητήματα, παρατηρώντας πρωτίστως τα δικά σας λάθη και έντονες απαιτήσεις σας. Μόνο όταν βρείτε το σημείο με το οποίο δεν είστε συνδεδεμένοι με την αγάπη, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε πιο εύκολα τα βράδια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Πρέπει να ανακαλύψετε το μυστικό που κρύβεται μέσα σας και παρόλο που το αποφεύγετε εδώ και καιρό, η Πανσέληνος στις 5 του μήνα θα σας υποχρεώσει να ψάξετε βαθιά για να το βρείτε. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο, να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να το κάνετε πράξη. Μην αποφεύγετε τη δοκιμή όσων σκέπτεστε γιατί μέσα από τις εμπειρίες μας γινόμαστε πιο έξυπνοι και δεν αφήνουμε τις καταστάσεις να μας επηρεάσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Κάθε μέρα και καλύτερα αγαπητοί Δίδυμοι, με συμμάχους σας τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο Ζυγό. Αυτήν την εβδομάδα σκέφτεστε με έναν πιο επικοινωνιακό και αέρινο τρόπο και επικεντρώνεστε μόνο στα θετικά. Στη σχέση σας με έναν Παρθένο ή με έναν Ιχθύ, καλύτερα να λέτε λίγα για να πετύχετε αυτό που θέλετε, παρά να λέτε πολλά και τελικά να μην κάνετε τίποτα. Είναι μια καλή περίοδος, γιατί ενισχύετε τις γνώσεις σας και βρίσκετε νέους τρόπους επικοινωνίας που σας κάνουν να «πετάτε» και να ξεχνάτε τις κακές στιγμές του παρελθόντος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Οι καιροί αλλάζουν αγαπητοί Καρκίνοι και θα πρέπει να αφήσετε τις ντροπές στην άκρη και να γίνετε πιο κοινωνικοί για να καταφέρετε να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Όσο δεν φοβάστε ότι σας υποτιμούν, τόσο θα νιώθετε καλύτερα και θα εξασφαλίσετε τον «αέρα» της επικοινωνίας που είναι απαραίτητος για εσάς αυτό το διάστημα για να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Την εβδομάδα αυτή πρέπει να δουλέψετε ουσιαστικά, το κομμάτι της συντροφικότητας και να είστε ισότιμοι μέσα στη σχέση. Επικοινωνήστε με τον Υδροχόο χωρίς να κρατάτε μούτρα και να έχετε απαιτήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Επιδιώκετε γενικώς νέα πράγματα και θα τα καταφέρετε. Το πάθος, η φωτιά και η υπερβολή που κρύβεται μέσα σας, περιορίζεται για λίγο και νιώθετε ανάλαφροι. Τα «πρέπει» και η ισχυρογνωμοσύνη σας, περιορίζουν εσάς αλλά και τους γύρω σας. Δώστε στον κόσμο ελευθερία και άνεση να κινηθούν όπως θέλουν και θα δείτε ότι θα απελευθερωθείτε. Ακούστε το μάθημα του Τοξότη που είναι πολύ σημαντικό για εσάς και μιλά για την αγάπη. Αυτή είναι η πιο εύκολη περίοδος για να δείτε τη ζωή από μια καλύτερη προοπτική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Μερικές φορές αρνείστε να δείτε πράγματα και πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας για να νιώσετε καλύτερα. Σίγουρα ο πόνος μας εξελίσσει όμως τα «κολλήματα» σε συγκεκριμένες καταστάσεις δεν βοηθούν. Έχετε την τάση της μοναχικότητας και είναι πιθανό ακόμη κι αν βρίσκεστε σε σχέση να νιώθετε μόνοι. Αυτό το διάστημα, ο συνδυασμός του Άρη και της Αφροδίτης σας ωθεί -κυρίως όσους έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο- να βρεθείτε εντός των ορίων της μεγάλης αγάπης. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, σας προσδίδει δυναμισμό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η Πανσέληνος του μήνα σας ανανεώνει και αποφασίζετε να κάνετε αυτό που θέλατε πάντα, δείχνοντας την ατομικότητα σας με μια ισορροπία. Όταν αποφασίσετε να γίνετε οι αρχηγοί του εαυτού σας χωρίς όμως να ενοχλείτε τους άλλους, τότε θα έχετε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Την εβδομάδα αυτή δείχνετε δυναμισμό και αποφασιστικότητα και κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων για να στρέψετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Η οικονομική διαχείριση που έχετε κάνει ως τώρα αποδίδει και με την ενίσχυση του Ερμή θα γίνει ακόμη καλύτερη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Την εβδομάδα αυτή , χρησιμοποιήστε την εξαιρετική ενέργεια που θα σας δώσουν τα άστρα για να πετύχετε αυτά που θέλετε, παράλληλα αποφύγετε ανούσιες επαφές και ασχολίες. Προχωρήστε μπροστά , επικεντρωθείτε στα προβλήματα για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις. Θα δουλέψετε πολύ και αποτελεσματικά. Τα άστρα ευνοούν θέματα ακίνητης περιουσίας, ταξίδια και ότι έχει να κάνει με την διαφήμιση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία σας και την ενέργεια σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Το ερωτικό στοιχείο είναι πάρα πολύ έντονο και υπάρχει μια αναγκαιότητα για να κάνετε όμορφα πράγματα. Ο Κρόνος σιγά-σιγά μειώνει την τεράστια επιρροή του προς το ζώδιο σας και σίγουρα δεν έχει την δύναμη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Χαλαρώνετε, αναζωογονείστε και γενικώς οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο πιεστικές. Αυτήν την εβδομάδα κάποια χρέη τακτοποιούνται και βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και μην επηρεάζεστε από τρίτους. Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός, καταστρώνει νέα σχέδια για εσάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Υποχρεώνεστε να πείτε τα πράγματα όπως είναι και θα κάνετε ένα «μπαμ» ξαφνικό μέσα από ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα δείτε αλήθειες και καταστάσεις που ίσως φοβάστε να αντιμετωπίσετε γιατί ξέρετε ότι θα συγκρουστείτε με το στενό σας περιβάλλον. Καμιά φορά μπορεί και οι συγκρούσεις να είναι εποικοδομητικές και να φέρουν αποτελέσματα αρκεί να μην έχετε μέσα σας φθόνο και αρνητική ενέργεια. Ένα ταξίδι θα βελτιώσει πολύ τη διάθεσή σας. Γενικώς, το διάστημα αυτό, ο χρόνος θα τρέχει πολύ γρήγορα για εσάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί εξυπηρετείτε τα δικά σας εσωτερικά ζητούμενα. Μπορεί αυτές τις μέρες να σας λένε ότι συχνά αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις χωρίς συναίσθημα, κάτι που ίσως έχει μια δόση αλήθειας, όμως αυτό δεν φαίνεται να σας επηρεάζει καθόλου. Είναι μια πολύ καλή εποχή για εσάς την οποία πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και βλέποντας τη ζωή από άλλη ματιά. Είναι καιρός που αξιολογείτε το στενό σας περιβάλλον και θα πάρετε αποφάσεις με ρίσκο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/10 – 8/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Διανύετε μια φάση όπου σας ασκείται μεγάλη επιρροή από την Αφροδίτηκαι τον Άρη που βρίσκονται στον άξονα σας, στην Παρθένο. Επηρεάζεστε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο και δράτε με έναν τρόπο ερωτικό αλλά και συγχρόνως ανταγωνιστικό. Την εβδομάδα αυτή μπορεί μεν να επηρεάζεστε από την Πανσέληνο του μήνα, πατάτε όμως γερά στα πόδια σας και κάνετε τα σχέδια σας -έστω και μικρά- πραγματικότητα. Ακόμη κι αν κάνετε το βήμα ενός μυρμηγκιού θα δείτε ότι εσείς, μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε.