Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Miss Lyk
zwdia
Ζωδια
10/10/2017 | 15:21

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10- 15/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ξεκινά μια εβδομάδα με πολλές συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Η Αφροδίτη στις 14 του μήνα μπαίνει στην πιο ευνοϊκή της θέση, στο Ζυγόκαι σας χαρίζει πολλά προνόμια. Ασχοληθείτε με τα επικοινωνιακά σας ζητήματα και προετοιμάστε κατάλληλα το έδαφος χωρίς αρνητισμό. Ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό και σας φέρνει ευκαιρίες κυρίως οικονομικές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, ανοίξτε τις κεραίες σας και στρωθείτε στη δουλειά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Νιώθετε ήδη την εύνοια του «γίγαντα» Δία να σας πλησιάζει. Στις 11 του μηνός μπαίνει στον άξονά σας, στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για εσάς η αντίστροφη – θετική μέτρηση. Ο Δίας σας φέρνει νέες ευκαιρίες για επενδύσεις, για γάμο, για συνεργασίες και οι διαπραγματεύσεις θα είναι έντονες αυτήν την εβδομάδα. Στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται μεγαλύτερη επαφή και συνεργασία με τους συναδέλφους σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καλύψετε τυχόν λάθη τους, ή ότι θα αποδεχτείτε άτομα με τα οποία δεν τα πάτε και πολύ καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Από τη μια βαδίζετε σταθερά σε μια πορεία επικοινωνίας, πολλών επαφών και σχέσεων και από την άλλη προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να αλλάξετε ένα κατεστημένο που δεν σας αρέσει. Εάν έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να νιώθετε ότι κάποιες δράσεις σας δεν υιοθετούνται από άλλα άτομα και έτσι να μην μπορείτε να προχωρήσετε ένα σχέδιό σας. Είναι πιθανό να σας βάζει εμπόδια ένας Παρθένος, ένας Τοξότης ή ένας Ιχθύς. Γενικώς αυτήν την εβδομάδα κάνετε πράξεις και ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες που βοηθούν εσάς αλλά και τους γύρω σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7

Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και ξεκινά για εσάς μια θετική περίοδος. Ευνοεί τη δημιουργία οικογένειας, τα ερωτικά θέματα αλλά και τα επενδυτικά ρίσκα. Έχετε πάρει αποφάσεις για μια σχέση και ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε, παρατηρώντας πρώτα τα δικά σας λάθη και έπειτα του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πολύ καλή διαίσθηση και να την ακολουθείτε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσετε ανθρώπους από τη ζωή σας. Ένας Σκορπιός σας μαθαίνει από την αρχή, τον έρωτα, τη δημιουργία και την οικογένεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αυτό το διάστημα επενδύετε σε καινούριες γνωριμίες, νέες γνώσεις, ταξίδια και έχετε έντονη τη διάθεση να «ανοίξετε τα φτερά σας». Εάν είστε καθηγητές και διδάσκετε θα βρείτε νέους μαθητές, ενώ εάν είστε… «αιώνιοι» μαθητές θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα στη ζωγραφική, το χορό ή τη μουσική. Την εβδομάδα αυτή πατάτε γερά στα πόδια σας, δείχνετε τη ζεστασιά, την αρχηγική σας ικανότητα και τη διορατικότητά σας και πετυχαίνετε πολλά πράγματα. Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και σας βγάζει λίγο έξω από αυτή τη βασιλικότητα και για έναν ολόκληρο χρόνο, λειτουργείτε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο βαθύ, πιο αληθινό και πιο μεταφυσικό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ο Άρης βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σας και εξακολουθεί να ανεβάζει τους ρυθμούς σας, ειδικά σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα κάνετε αλλαγές, θα δράσετε, θα γνωρίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε μια διαφορετική κρίση σε ό,τι σας παιδεύει, είτε πρόκειται για καταστάσεις είτε για πρόσωπα. Ένας Τοξότης πιθανόν να σας στριμώχνει, γιατί θέλει με τον τρόπο του, να σας αποδεσμεύσει από ψευδαισθήσεις. Ο Δίας που μπαίνει στο Σκορπιό, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και θα επικοινωνήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις αγαπητέ Ζυγέ άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αγαπημένοι μου φίλοι Σκορπιοί, προετοιμαστείτε για την καλή περίοδο που θα έρθει με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, στις 11 του μηνός. Μην αρχίσετε τις γκρίνιες, τα άγχη και τα ερωτήματα, γιατί όλα εξαρτώνται από εσάς. Την εβδομάδα αυτή, νιώθετε την αγαθότητα, τη δημιουργία και τον «καθαρό λόγο» του Δία που με τον ερχομό του, σας φέρνει πολλά δώρα! Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018 όλα θα είναι πολύ έντονα για εσάς και με δύναμη «ηφαιστείου» θα κάνετε νέα βήματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για εσάς, γιατί βρίσκεστε μέσα σε κόσμο και γενικώς σε χαρές και νιώθετε ότι έτσι εκπληρώνεται ο στόχος και ο σκοπός σας. Υπάρχει όμως κι η άλλη σας πλευρά, αυτή του Κενταύρου – Χείρωνα, που σαν δάσκαλος σας ωριμάζει, μέσα από δυσκολίες κι ανατροπές. Εκμεταλλευτείτε με σοφία τις γνωριμίες και τις επαφές που σας βοηθούν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, η ερωτική σας ζωή χρειάζεται προσοχή, σοβαρότητα κι υπευθυνότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και βγαίνετε έξω από το καλούπι σας αυτήν την εβδομάδα, με τη διάθεση της συνεργασίας και της ειρήνης. Η εργασία σημαίνει τα πάντα για εσάς και οι περισσότεροι είστε εργασιομανείς, όμως θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο για να μη χάνετε όμορφες στιγμές της προσωπικής σας ζωής. Έχετε πραγματικά ανάγκη για έρωτα, για παιχνίδι και διασκέδαση κι είναι η ευκαιρία σας τώρα με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό, να αποκτήσετε νέους φίλους, νέες γνωριμίες και να συμμετέχετε σε ομάδες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ζείτε σε μια διαφορετική πραγματικότητα και έχετε πάρει την απόφαση να ασχοληθείτε περισσότερο με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτήν την εβδομάδα, επιλέγετε θεάματα, τέχνες και ταξίδια που σας αφυπνίζουν, με στόχο να μην είστε μονότονοι. Ο Δίας στον Σκορπιό, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας και σας δίνει το στοιχείο που χρειάζεται, για να συνδυάσετε τη λογική με το συναίσθημα. Από την άλλη, οι μικρές δοσοληψίες με άτομα που δεν σας ταιριάζουν, σας κάνουν να νιώθετε περίεργα όμως, αυτό αλλάζει στο τέλος της εβδομάδας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/10 – 15/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτό το διάστημα φοβάστε μήπως σας αδικήσουν συγκεκριμένα άτομα, μήπως δεν πάρετε τα χρήματα που σας χρωστούν, ή μήπως δεν δουλέψει μια συνεργασία σας. Παρότι τα πράγματα οδηγούνται εκεί, είναι πιθανό την τελευταία στιγμή -με μια επικοινωνιακή σας κίνηση- να σώσετε την κατάσταση. Από την άλλη, ο Δίας που μπαίνει στο Σκορπιό σίγουρα σας ωφελεί, γιατί ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και εμπιστεύεστε περισσότερο το Θεό, ενώ ασχολείστε ξανά με θέματα μεταφυσικής που είχατε αφήσει στην άκρη. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον άξονά σας και σας δίνει διάθεση για ανταγωνισμό αλλά και για δράση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer