Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
18/02/2019 | 12:28

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η νέα εβδομάδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε θέματα που άπτονται της εργασίας σου, όπου το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ και εσύ από την πλευρά σου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, σε βοηθά όμως να βρεις νέους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σου! Συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις συναισθήματα μοναξιάς, ή και απομόνωσης, γιατί δεν σου προσφέρεται με άνεση η ευκαιρία για να μπορέσει να υπάρχει ένα ανάλαφρο κλίμα στην καθημερινότητά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5)   

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά η οποία για σένα φέρνει ερωτικές εξελίξεις, ενώ είσαι σε εγρήγορση για να κάνεις νέα ξεκινήματα που σου δίνουν χαρά και σε ανανεώνουν. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την διέξοδο για να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να εκφραστείς, να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες εκπλήξεις. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου, λειτουργείς ασυγκράτητα , δυναμικά, και ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα από την ρουτίνα σου! Οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κατασταλάζουν τα προσωπικά σου θέλω τόσο στον έρωτα όσο και στην προσωπική / επαγγελματική ζωή και γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αξίζεις, τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για το μέλλον σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)  

Μία συναισθηματικά έντονη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, με σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός επιρροής για σένα Δίδυμέ μου, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας τρώγεσαι με τα ρούχα σου, εκνευρίζεσαι, τα βάζεις με την οικογένεια ή και δεν σε χωράει το σπίτι … Δεν υπάρχει όμως λόγος για αυτή την συμπεριφορά, παρά μόνο ότι είσαι αρκετά κουρασμένος, εξαιτίας συσσωρευμένης έντασης. Την Τρίτη δείξε παραπάνω προσοχή στα λόγια και στις αποφάσεις σου γιατί με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς, να συγχυστείς ή και να παρεξηγηθείς. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, θυμήσου πώς η υπερβολή που μπορεί να εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε λάθη. Επωφελήσου την εύνοια που δέχεσαι στα οικονομικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ξεκινά μία εβδομάδα που ξεχειλίζεις από συναίσθημα και εκφραστικότητα … Μπορεί τα βαρίδια του Κρόνου από τον Αιγόκερω να σε φορτώνουν με ευθύνες και να πιέζουν τον τομέα των σχέσεών σου – αυτό όμως είναι μία ετήσια γενική τάση – οι μέρες που ακολουθούν για σένα κρίνονται θετικές. Αφενός η Πανσέληνος στην Παρθένο, σε επηρεάζει θετικά και φέρνει μία πολυπόθητη συνάντηση, επικοινωνία, συμφωνία, αφετέρου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ο Άρης από τον Ταύρο φουντώνουν τις ερωτικές εξελίξεις, μόνο που θα χρειαστεί από πλευράς σου να πάρεις και κάποιες καθοριστικές αποφάσεις. Με τον Ερμή στους Ιχθύς γλυκαίνουν οι επαφές και οι επικοινωνίες, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και μία ιδέα ή πρόταση για κάποια μετακίνηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, με δικτύωση, επαφές, χαρούμενα νέα και εκπλήξεις, σύντομα όμως το σκηνικό αλλάζει και σε πιάνουν κάποιες ανησυχίες κυρίως για την εξέλιξη των οικονομικών αλλά και των πολύ προσωπικών σου υποθέσεων. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε βάζει σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης ανθρώπων, καταστάσεων, αναγκών … Δεν παύει όμως να κάνεις «ταμείο» αυτό τον καιρό και να βλέπεις ότι υπάρχει «μείων» είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό… Πριν σε πιάσουν οι Λιονταρίσιες υπερβολές, προσπάθησε να περιορίσεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις και επικεντρώσει τις ημέρες αυτές στην εργασία σου, όπου φαίνεται ότι σε ευνοεί!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02- 24/02) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο σου, αγαπητέ Παρθένε, δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου αυτή την περίοδο, κυριολεκτικά να κρέμονται από τα χείλη σου. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

Εβδομάδα με ευθύνες, πιέσεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ανοίγεται μπροστά σου και παρόλο που υπάρχουν οι ευκαιρίες για αλλαγές και ανανέωση, είναι φανερό ότι μέσα στις ημέρες που ακολουθούν δεν θα καταλάβεις την εύνοια που σου δίνεται, θα την αντιληφθείς όμως λίγο αργότερα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει τις ημέρες αυτές σύνοδο με τον Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα που αυτό για σένα σημαίνει ότι στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περνάς μία περίοδο πίεσης και προβληματισμού όπου χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου! Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο στις 19/2 φανερώνει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, δεν θα λείψει όμως ο ψυχολογικός αναβρασμός ή και η ανασφάλεια από την πλευρά σου!

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)            

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ αφού η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα κρίνεται άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο! Νέες φιλικές επαφές, νέες γνωριμίες, ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι μέσα στο πλάνα αυτής της περιόδου! Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω , σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα σε ωθούν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών σου υποθέσεων, τα λόγια σου όμως θα είναι κάπως σκληρά και απόλυτα, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι δοσμένος σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου, το μέλλον και τις προοπτικές σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει έναν αέρα αλλαγής στα επαγγελματικά, ο οποίος και κρίνεται θετικός για σένα αγαπητέ μου Τοξότη, άσχετα αν στην αρχή μπορεί να νιώσεις ένταση ή και εκνευρισμό! Η εβδομάδα ωστόσο θα φέρει και κάποιες συγχύσεις και συναισθηματικά μπερδέματα τα οποία και θα προκύψουν από την έλλειψη συνεννόησης με το περιβάλλον σου! Στην πορεία της εβδομάδας οριοθετείς καλύτερα τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και τι θέλεις να διατηρήσεις κοντά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02)ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Θέλεις να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις μία νέα αρχή … Αυτή ακριβώς είναι η διάθεσή σου από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 19 του μήνα. Νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, αποδράσεις, επαφές και συμφωνίες φαίνεται ότι λειτουργούν θετικά και ανανεωτικά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδα για σένα! Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου και Αφροδίτης – Πλούτωνα από το ζώδιο σου, δοκιμάζει για λίγο τις επιθυμίες και τα θέλω σου, ενώ ίσως λειτουργήσεις και πιο απόλυτα σε θέματα που συνδέονται με τον έρωτα ή τις σχέσεις σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02- 24/02) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ήδη έχει προκαλέσει ένταση συναισθηματική αλλά και αρκετή νευρικότητα στο σπίτι και με τους οικείους σου αγαπημένε μου Υδροχόε. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τα άσκοπα ξεσπάσματά σου για παρελθοντικές καταστάσεις που στην ουσία έχουν λήξει αλλά σου έχουν μείνει απωθημένο. Οι ανασφάλειες δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά, αλλά ούτε και το κλείσιμο στον εαυτό σου! Επικεντρώσου στην κοινωνική σου ζωή που φαίνεται ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στα φόρτε της.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (18/02 – 24/02) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Εβδομάδα συντροφικότητας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού μία ωραιότητα Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να φωτίσει θετικά αυτή τη φορά τον τομέα των σχέσεων σου! Αναζωπυρώνεται η συντροφικότητα, δέχεσαι όμορφες εκπλήξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, περνάς ωραίες ρομαντζάδες, κάνεις όνειρα και σχέδια… Μέσα σε όλο αυτό το υπέροχο κλίμα όμως, θα χρειαστεί να μετριάσεις την εξιδανίκευση και την υπερβολή για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε μπερδέψουν! Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε κάνει αρκετά εκφραστικό και επικοινωνιακό αυτό το διάστημα, αξιοποίησε αυτή την τάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!