Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
11/02/2019 | 11:32

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αρκετά δυναμική αλλά και ανατρεπτική είναι η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Κριέ. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σου σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, επομένως το σκηνικό γύρω σου μυρίζει ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένεις… Προσοχή στον θυμό, στην ένταση, αλλά και στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να είσαι πιο βιαστικός από ότι συνήθως. Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Απριλίου. Από την άλλη πλευρά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου από αυτή την θέση θα λειτουργήσει αρκετά απαιτητικά για τα οικονομικά σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, προσφέρει συναισθηματική ανακούφιση και ζεστασιά από ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και είναι στο πλευρό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5)   

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο αφού γίνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων και εσύ μπαίνεις για τα καλά σε εγρήγορση. Την Τετάρτη ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και οι ρυθμοί σου ανεβαίνουν, γίνονται πιο έντονοι και απαιτητικοί ενώ οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή είναι συνεχόμενες γεγονός που κάποιες στιγμές θα σου προκαλεί νευρικότητα. Από την μία πλευρά λοιπόν είναι καιρός να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και να αναλάβεις δράση, από την άλλη πλευρά όμως, πολλές φορές θα νιώθεις ότι χάνεις τους ρυθμούς σου ή και την βολή σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε βοηθά να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μίας σημαντικής για σένα επιθυμίας, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Φίλοι καρδιάς, σε προτρέπουν να περάσετε μαζί καλά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)  

Τρεχάτε ποδαράκια μου λες από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε, αφού το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βγάλει για τα καλά από τους ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς των τελευταίων ημερών. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται αυτή την Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου, φέρνει ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, τις γνωριμίες και τις επαφές σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία ή ακόμα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε κάποιες φιλικές σου επαφές. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται για να σε παρακινήσει να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε και στην προσωπική ζωή. Τα γεγονότα σου αποκαλύπτουν την αλήθεια και σε θέτουν σε εγρήγορση, δεν παύει όμως το αμέσως επόμενο διάστημα συχνά να νιώθεις υπερένταση και μεταβαλλόμενη την διάθεσή σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει καλές αποδόσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Επιτέλους ανάσα λες από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε, αφού ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Κριού που σε ταλάνισε από τον ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τώρα. Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία πιο κοινωνική και ευχάριστη περίοδο, όπου η φιλία θα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Κάνεις νέες γνωριμίες, δέχεστε προτάσεις από το φιλικό σου περιβάλλον, ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες αλλά κάνεις και τα βήματα εκείνα που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου, σε αυτό σε βοηθά ιδιαίτερα ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο που σχηματίζουν Αφροδίτη και Ποσειδώνας, σου εγγυώνται στιγμές παραμυθένιες στα αισθηματικά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με εκπλήξεις για σένα αγαπητέ μου Λέοντα, αφού η σύνοδος Άρη – Ουρανού σε αιφνιδιάζει ευχάριστα φέρνοντας μία μεγάλη έκπληξη που είναι ικανή να σε ωθήσει σε σημαντικές αλλαγές ζωής που θα τις ευχαριστηθείς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου. Μπαίνεις σε ένα διάστημα που κυνηγάς την επίτευξη στόχων, όμως η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη γιατί θα συναντάς και σημαντικές αντιστάσεις που θα σου προκαλούν ένταση. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για την βελτίωση ζητημάτων που αφορούν την εργασία αλλά και την φυσική σου κατάσταση, είναι μία καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02- 17/02) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με αναβρασμό και ψυχολογική ένταση, η οποία οφείλεται στις ξαφνικές εξελίξεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό σε υποθέσεις οικονομικές αλλά και σε εκκρεμότητες που αφορούν το παρελθόν σου! Ήδη από την Πέμπτη είναι φανερό ότι οι μέρες σου αλλάζουν, διασκεδάζεις περισσότερο, έχεις ευχάριστα μηνύματα αλλά και ιδέες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, να αναμένεις ζεστές, τρυφερές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και αντιδράσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όμως αυτό αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου όπου επηρεάζει από την σύνοδο Άρη – Ουρανού που γίνεται αυτή την Τετάρτη! Στην συνέχεια η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (την Πέμπτη στις 14/2) εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο κατά τον οποίο θα κινητοποιηθείς σε θέματα που αφορούν επενδύσεις, αγορές, διευθετήσεις οικονομικών χρεών, είναι σημαντικό όμως να κάνεις σωστές κινήσεις και επιλογές γιατί τα σκαμπανεβάσματα δεν θα λείπουν! Ο ερωτισμός σου χτυπά κόκκινο όλες τις ημέρες που ακολουθούν και η λέξη «πάθος» είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την περίοδο…

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)            

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό στρες για σένα που έχεις γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό οφείλεται στις συνεχόμενες αλλαγές που δέχεσαι στην εργασία σου! Ξαφνικές εξελίξεις σε βγάζουν από την ροή του προγράμματος που είχες ως σήμερα, όμως η τάση αυτή δεν θα κρατήσει για πολλές μέρες. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο σημαντικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων σου! Κόντρες, ανακατατάξεις αλλά και αφίξεις νέων ανθρώπων στη ζωή σου θα κάνουν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα έντονο. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου χαρίζει χαρμόσυνες ειδήσεις και μηνύματα αισθηματικού περιεχομένου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εβδομάδα αυθορμητισμού, ερωτισμού αλλά και εκπλήξεων ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού σε συναρπάζει και σε κάνει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Αιφνίδιες αλλαγές και χαρές στον αισθηματικό σου τομέα έρχονται για να σε συναρπάσουν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την άλλη πλευρά, σφίγγουν τα λουριά στην εργασία, αναγκάζεσαι να έχεις πιο απαιτητικό πρόγραμμα ενώ το στρες δεν λείπει από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να διευθετηθούν. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει ικανοποιημένο οικονομικά και επαγγελματικά αφού το εξάγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα σε ευνοεί σημαντικά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02)ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Ξεκινά μία εβδομάδα με έντονες εναλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις σαν να περνάς από Σκοτσέζικο Ντους. Από τη μία πλευρά έχουμε την σύνοδο Άρη – Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η οποία σου προκαλεί μεγάλη συναισθηματική υπερένταση και νεύρα, εξαιτίας προσωπικών αλλά και επαγγελματικών υποθέσεων που δέχονται σημαντικές αλλαγές. Ίσως λειτουργείς αρκετά εύθικτα με το περιβάλλον σου το αμέσως επόμενο διάστημα , κάτι το οποίο πρέπει να περιορίσεις. Στον αισθηματικό τομέα , δεν λείπουν όμως οι χαρές, αφού η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα … Έχει φτάσει η ώρα να ακούσεις μηνύματα καρδιάς τα οποία θα σε ικανοποιήσουν!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02- 17/02) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Η νέα εβδομάδα ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σου και μπορώ να πω ότι θα την απολαύσεις αγαπητέ μου Υδροχόε. Γιατί όμως το λέω αυτό; Με το ξεκίνημά της, ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, έτσι λοιπόν οι μέρες έχουν κάτι το αιφνίδιο, το ανατρεπτικό, το αλλόκοτο, στοιχεία που σου είναι ιδιαίτερα γνώριμα και … αγαπητά! Ξαφνικές ειδήσεις, απρόσμενες μετακινήσεις, προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά και πολλές νέες ιδέες θα σε θέσουν γρήγορα σε εγρήγορση. Την προσοχή σου όμως θέλω να μου δείξεις στην επαναστατικότητά σου, την οποία και πρέπει να συγκρατήσεις, για να αποφύγεις τους καβγάδες με το οικογενειακό σου περιβάλλον!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/02 – 17/02) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις στα οικονομικά σου αγαπητέ Ιχθύ και είναι βέβαιο ότι πρέπει να μετριάσεις την τόλμη και το ρίσκο στις επενδύσεις σου, αλλά να προσπαθήσεις να διαχειριστείς και την παρορμητικότητά σου γενικότερα. Άρης και Ουρανός σε σύνοδο από τον Κριό αδειάζουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου όμως εσύ δεν το βάζεις κάτω… Ξαφνικές αποφάσεις από τα μέσα της εβδομάδας σε κινητοποιούν για δράση, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις και κάποια μετακίνηση. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να σε ανταμείψει με στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς από τους ανθρώπους που αγαπάς, ενώ σταδιακά θα αρχίσεις να νιώθεις ότι ένα όνειρο, γίνεται πραγματικότητα.