Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Πως θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος το κάθε ζώδιο;
19/02/2019 | 13:44

Έχουμε Πανσέληνο στην Παρθένο και δεν σηκώνει συναισθηματικό δράμα.
Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι μια τέλεια ευκαιρία για να οργανωθούμε. Να κυνηγήσουμε τα μικρά και τα ασήμαντα της καθημερινότητας, που όμως έχουν την διαβολεμένη τάση να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και στο τέλος να μας κόβουν κάθε όρεξη να ασχοληθούμε μαζί τους.

Πιάστε με τα χέρια σας να δημιουργήστε ό,τι περάσει από το μυαλό σας. Αυτό το Φεγγάρι θα σας βοηθήσει να το δρομολογήσετε, να το οργανώσετε και να το ολοκληρώσετε. Καταπιαστείτε με δύσκολα εγχειρήματα, όπως π.χ. οικονομικές ξεκαθαρίσεις, δίαιτες, οργάνωση σπιτιού ή γραφείου, να τελειώσετε όλα όσα δεν έχετε καν ξεκινήσει, ή έχετε ξεκινήσει και τα έχετε παρατημένα στην μέση.
Για να δούμε τα πιο αναλυτικά τα ζώδια Παρθένοι, Ιχθύς, Ταύροι και Αιγόκεροι, αφού αυτή η Πανσέληνος τυχαίνει να τριγωνίζεται από τον Άρη στον Ταύρο, μπορείτε να χαμογελάσετε με ανακούφιση και όχι μόνο.

Παρθένοι, μπορείτε άφοβα να κάνετε πλάνα και σχέδια για το μέλλον χωρίς να γελάσει το Σύμπαν μαζί σας. Για την ακρίβεια, ρίξτε και το λίγο έξω όσο σχεδιάζετε, δεν θα πάθετε τίποτα.
Αιγόκεροι, ακολουθήστε τον δρόμο που χαράζουν οι Παρθένοι: φροντίστε μερικές εντάσεις στα ενδοοικογενειακά σας και ξαμοληθείτε να πιάσετε την καλή. Το εννοώ.
Ταύροι, χτυπάτε κόκκινο στην λίμπιντο σας και σωτηρία δεν έχετε.
Ιχθύς, με την Πανσέληνο αυτή, πιάνετε την καλή όσον αφορά τα ερωτικά σας.
Οι Σκορπιοί δεν πάτε πίσω: θα έχετε τρικυμία στην σχέση με το έτερο ήμισυ, αλλά από την άλλη, θα χαλαρώνετε με καλή παρέα και μπορεί να κάνετε και μια καλή γνωριμία, πολύ μετρημένη και σωστή.

Καρκινάκια, μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι τραβάει όρεξη η καρδιά σας και να το φέρετε εις πέρας. Στην θέση σας, θα εστίαζα στα δύσκολα, όπως π.χ. στο να ξεκινήσω δίαιτα.
Κριοί, μπορείτε άνετα να δείτε τι έχει προηγηθεί τους τελευταίους μήνες και να κάνετε κινήσεις, ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Μην το σκέφτεστε, δράστε.
Λέοντες, επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα στα οικονομικά σας..
Οι Τοξότες, θα νιώσετε ψυχική ευεξία, γνωρίζοντας ότι μέσα από μια γνωριμία που θα σας κάνει τρίτο πρόσωπο, μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση όμορφη και ισορροπημένη.
Διδυμάκια, θα βιώσετε μια δικαίωση κι ολοκλήρωση στον οικογενειακό σας τομέα, με κάποιο θέμα που σας απασχόλησε με αρνητικό τρόπο, να βρίσκει επιτέλους την λύση του (και μάλιστα χωρίς δράματα).
Ζυγοί, με τρόπο αρκετά περίεργο, το σεξάκι εμφανίζεται στο προσκήνιο και η Πανσέληνος δεν έρχεται να σας φέρει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, πέρα από την επαλήθευση ότι όσοι/ες υπήρξατε μετρημένοι/ες τους τελευταίους 2 μήνες, θα επιβραβευθείτε με καλό κρεβάτι.
Υδροχόοι μου, μια από τα ίδια και για εσάς: το σεξ θα είναι αβίαστο, δεν θα χρειαστεί καν να κουνήσετε την ουρά σας, ενώ προσέξτε τον τόνο της φωνής σας σε κάποια μέλη της οικογένειας σας.

Όλα στο φως με την Πανσέληνο σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο: