Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
29/01/2019 | 10:30

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν το ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να αναμένεις ότι η εβδομάδα σου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, με πολλές συζητήσεις, επαφές, δικτύωση και γνωριμίες με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Οι ιδέες αλλά και οι συζητήσεις που θα έχεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου δώσουν τον «αέρα» για να κατακτήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται το Σάββατο, εντείνει τις ανταγωνιστικές τάσεις στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Απομακρύνσου από τις ίντριγκες και τα παρασκήνια που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στους στόχους σου. Ο έρωτας παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ευχάριστοι αιφνιδιασμοί αλλά και γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένεις σε συναρπάζουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου σε προσηλώνει με αφοσίωση στους στόχους σου, αλλά σου δίνει και την προοπτική να ατενίσεις το μέλλον της καριέρα σου, με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις και συζητήσεις που στην πορεία των ημερών που ακολουθούν, θα μπορούν σταθούν ωφέλιμες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου! Στα οικονομικά σου, η άνοδος συνεχίζεται και μάλιστα τις ημέρες που ακολουθούν θα δεις και ένα σημαντικό άνοιγμα το οποίο θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Σημαντική όψη για σένα αυτή την εβδομάδα είναι και το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Οι δύο αυτοί πλανήτες έρχονται για να σταθεροποιήσουν σχέδια και επιθυμίες και για να σε οδηγήσουν στην επίτευξη μίας επιθυμίας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας αέρα αισιοδοξίας στις μέρες σου! Ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες, προτάσεις, ιδέες και συζητήσεις που αφορούν νέα επεκτατικά βήματα για τη ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό να προγραμματίζεις ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, ή να θέτεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια μεγαλόπνοα που σε ικανοποιούν. Μέσα σε όλη αυτή την κινητοποίηση θα βρεθείς και ευνοημένος και θα λάβεις και την στήριξη που έχεις ανάγκη, αφού ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή το Σαββατοκύριακο! Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες σε βοηθούν στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Υπάρχουν πολλά μέτωπα υποχρεώσεων ανοιχτά που καθιστούν και αυτή την εβδομάδα απαιτητική και κουραστική. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις, είναι φανερό ότι βρίσκονται στην προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα. Το χαρούμενο νέο είναι ότι αρχίζεις και ξεμπερδεύεις από ένα παρελθοντικό οικονομικό χρέος που ήταν ως τώρα ο βραχνάς σου. Επιπλέον μπορείς να κάνεις και διακανονισμούς που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά. Το ευεργετικό εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, επηρεάζει θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου αντιλαμβάνεσαι ότι οι πιέσεις και τα ζόρια που πέρασες στις σχέσεις σου, εντέλει είχαν κάποιο σκοπό, να σε οδηγήσουν προς μία νέα κατεύθυνση που πάντα ήταν η επιθυμία σου! Εντάσεις και αποκαλύψεις σε ίντριγκες και επαγγελματικά παρασκήνια θα έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί επηρεάζεσαι από το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την εβδομάδα. Μετά την ταραχώδη Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, προσπαθείς να ανασυνταχτείς και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Συνειδητοποιείς όμως ότι η επαφή σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, γίνεται ολοένα και καλύτερη και έχεις συμμάχους που θα σε υποστηρίξουν στα προσωπικά σου σχέδια. Το άγχος για ζητήματα επαγγελματικά δεν λείπει, ούτε και ζήλεια και η ανταγωνιστικότητα από το περιβάλλον σου, κάτι που θα σου γίνει αντιληπτό τις ημέρες που ακολουθούν. Δεν παύουν όμως οι μέρες να έχουν και τους ευχάριστους αιφνιδιασμούς τους για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη, την χαρά της ζωής!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01- 3/02) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ξεκινά μία εβδομάδα που σου δίνει την ανταμοιβή και την ικανοποίηση μέσα από κάποιες εξελίξεις που θα υπάρξουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις σχέδια και επιθυμίες, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, φέρνουν τις ειδήσεις και τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα εργασίας και φυσικής κατάστασης. Επιμελείσαι πολύ παραπάνω θέματα διατροφής ή και άσκησης. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα (ιδιαίτερα στις 2 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα), είναι οι σπατάλες, τόσο οι οικονομικές όσο και οι συναισθηματικές. Το πείσμα σου, ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθη. Η οικογένεια, αποτελεί το σταθερό απάγκιο ικανοποίησης και ζεστασιάς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σε απογοήτευσαν και να εξακολουθείς και αυτή την εβδομάδα να κρατάς μία πικρία για όλα όσα μεσολάβησαν, όμως σταδιακά το κλίμα γύρω σου αλλάζει … Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις, προσκλήσεις, προτάσεις για διασκέδαση, τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ σίγουρα δίνεις την προτεραιότητα στον εαυτό σου να περάσεις καλά. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει ένα ξαφνικό κάλεσμα, μία απρόσμενη πρόταση ή μία αιφνίδια γνωριμία, που σε βγάζει για τα καλά από την ρουτίνα σου … Άφησε το παρελθόν στην άκρη και … πήγαινε παρακάτω.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Η εβδομάδα σου ξεκινά αγαπητέ Σκορπιέ γεμάτη στόχους και όραμα από την πλευρά σου για το μέλλον. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε θέτουν σε εγρήγορση για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές σου. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε στηρίζει στην λήψη ώριμων αποφάσεων, που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, ή τις επιθυμίες που έχεις για το μέλλον σου. Θα καταφέρεις να στηρίξεις τα προσωπικά σου σχέδια και να τα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Το πρόγραμμα της εβδομάδας σου ωστόσο, να ξέρεις ότι θα είναι αρκετά φορτωμένο και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει έντονο στρες ή και να εκφράσεις νευρικότητα – κάτι που πρέπει να αποφύγεις- ! Ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου !

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μέρες γεμάτες επικοινωνίες ανοίγονται μπροστά σου αγαπητέ μου Τοξότη, όπου σίγουρα θα ξεχωρίσεις με τις ιδέες, τα λόγια σου και τις προτάσεις σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι «σύμμαχοί» σου Ήλιος και Ερμής που κινούνται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόο, βελτιώνοντας αισθητά το κλίμα τόσο στις επικοινωνίες σου όσο και στις σκέψεις σου! Στον αισθηματικό τομέα , η Αφροδίτη συνεχίζει να κάνει την «περαντζάδα» της στο δικό σου ζώδιο και είναι μάλιστα η τελευταία εβδομάδα που την «φιλοξενείς». Το τρίγωνό της με τον Ουρανό από τον Κριό, σου εγγυάται, ξαφνικές, απρόβλεπτες, όμορφες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν. Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η χαρά μέσα από τα παιδιά είναι το «ατού» σου αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου, συνεχίζουν να είναι ευάλωτα, μεταξύ μας όμως… ίσως κάνεις αυτό το διάστημα και εσύ ελαστική διαχείριση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01 – 3/02)ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Η νέα εβδομάδα έχεις τις προκλήσεις και τις πιέσεις της αγαπητέ Αιγόκερε, εντέλει όμως οι προσπάθειές σου δεν θα βγουν χαμένες. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου (στις 2 Φεβρουαρίου), προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, για υποθέσεις που συνδέονται με το παρελθόν. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αναμένεται να έχεις κάποιες συγκρούσεις που καλό είναι να τις διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Από την άλλη πλευρά, το ευεργετικό εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σε προστατεύει από τις δυσκολίες που περνάς από το ξεκίνημα της χρονιάς και σου προσφέρει διεξόδους μέσα από προτάσεις, ιδέες και συμφωνίες. Τέλος, με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Υδροχόο, είναι η στιγμή που κουβεντιάζεις περισσότερο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, ενώ διαπραγματεύεσαι συμφωνίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/01-3/02) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Όλα γύρω σου γυρίζουν αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο σου, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Μετά το τεταμένο διάστημα που πέρασες, τώρα είναι η στιγμή για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, να κάνεις μία μετακίνηση ή και να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους! Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που έχουμε το εξάγωνο Ερμή – Δία, ενώ και αισθηματικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί που φέρνουν μία ανανέωση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ιχθύ περνάς μέρες ανασκόπησης και επαναξιολόγησης καταστάσεων του παρελθόντος. Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο σε θέματα που αφορούν την εργασία αλλά και σε πολύ προσωπικές υποθέσεις / σκέψεις που για την ώρα δεν θέλεις να μοιραστείς με κανέναν. Το εξάγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δίνει την δυναμική να κατακτήσεις σχέδια και επιθυμίες και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου δέχεσαι και την ανάλογη υποστήριξη από το περιβάλλον σου. Μία επαγγελματική ευκαιρία που θα δεχθείς αυτή την εβδομάδα θα συμβάλει στην οικονομική σου ανάπτυξη.