Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
05/02/2019 | 15:59

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ώρα να ανοιχτείς σε νέες φιλίες, νέες επαφές και να δικτυωθείς πολύ περισσότερο. Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία σε προτρέπει να ανοιχτείς περισσότερο στις φιλικές σου επαφές, ενώ σου δίνει τον αέρα για νέα ξεκινήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών σου. Μία σημαντική πρόταση ή ακόμα και μία ευκαιρία για ένα ταξίδι, ή ένα σεμινάριο σου δίνεται αυτή την Παρασκευή με το εξάγωνο Ήλιου – Δία. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Ερμή – Άρη, φέρνει νέες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που σε βγάζουν για τα καλά έξω από το καβούκι σου! Οι ξαφνικές επικοινωνιακές εκπλήξεις δεν λείπουν την Κυριακή αφού ο Ερμής θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό … Αλλάζεις ιδέες, απόψεις, απελευθερώνεσαι από κάθε τι που σε καταπιέζεσαι και όλα φαντάζουν πλέον πιο όμορφα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5)   

Θέτεις στόχους αυτή την εβδομάδα και οι συνθήκες γύρω σου σε ευνοούν αφού με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγονται τώρα νέες ευκαιρίες για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου (σε όποιον τομέα κρίνεις εσύ σημαντικό)! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (αυτή την εβδομάδα), θα βελτιώσει αισθητά την διάθεσή σου, θα σε κάνει πιο αισιόδοξο, ενώ θα υπάρξει βελτίωση και στις αισθηματικές σου επικοινωνίες. Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, θα είσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες κρίνονται ευνοϊκές και σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω την καριέρα σου! Τέλος, το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύες (στο τέλος της εβδομάδας) σε φέρνει πιο κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)  

Μία ανανεωτική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή τη Δευτέρα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει μπροστά σου νέες προοπτικές. Ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα, έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, οργανώνεις ένα ταξίδι, έχεις πιο αισιόδοξη θεώρηση της ζωής … Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση θα σε στηρίξει να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Την Παρασκευή ο Ερμής – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα για εξόδους και εξορμήσεις δεν θα λείπουν. Μία νέα γνωριμία, μία νέα φιλία ή ακόμα και μία ξαφνική είδηση που θα εκπληρώσει μία επιθυμία σου έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού! Στο τέλος της εβδομάδας, είναι φανερό ότι μπαίνεις σε σκέψεις που αφορούν το μέλλον και την προοπτική της καριέρας σου …

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Μία ανάσα ανανέωσης δίνεται αυτή την εβδομάδα στον τομέα των σχέσεών σου! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της αυτή την Δευτέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω (στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου) τονώνοντας το αίσθημα της συντροφικότητας και βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι σταθερά. Από την άλλη πλευρά η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο βελτιώνει τον ψυχισμό σου, νιώθεις ανακούφιση από την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, ενώ σου δίνονται δυνατότητες διεκπεραίωσης οφειλών του παρελθόντος (οικονομικών ή και αισθηματικών). Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος στα οικονομικά μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις. Η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη ενώ οι επικοινωνίες σου τονώνονται θερμά, από αυτή την Κυριακή που περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η νέα εβδομάδα έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά και πως οι χαρές και οι εκπλήξεις που πάντα περίμενες να έρθουν, έφτασε η στιγμή να τις απολαύσεις και να αφήσεις πίσω σου την πικρή εποχή του χτες. Φίλε μου Λέοντα, με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου, καλωσορίζεις νέα πρόσωπα κοντά σου, κάνεις μία νέα σχέση, ξεκινάς μία νέα συνεργασία και όλα αυτά συνδυάζονται με την πλήρη ικανοποίησή σου όπου μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις ότι είσαι τυχερός. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, που κορυφώνεται την Παρασκευή, αποτελεί την δική σου τυχερή ερωτική στιγμή που δεν πρέπει να χάσεις. Επιπλέον ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, το πρόγραμμα, την διατροφή, μπαίνουν σταδιακά σε μία τάξη και σειρά αφού η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Αιγόκερω.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02- 10/02) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Επιτέλους εύνοια και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά … Τα καλά νέα αγαπημένε μου Παρθένε θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σου άμεσα, η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βρεις πρακτικές λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις, συνάμα όμως η σπίθα του έρωτα αναζωπυρώνεται. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα στον Υδροχόο σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου, την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, συνάμα όμως μπορεί να ξεκινήσεις και μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω αυτή τη Δευτέρα και σταδιακά βλέπεις και την ερωτική σου διάθεση να βελτιώνεται αλλά και τις αισθηματικές εξελίξεις να είναι πιο ευχάριστες. Η εύνοια στα αισθηματικά όμως θα κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδας που εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθείς. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα αυξηθούν και το χαμόγελό σου θα κολλήσει ως τα αυτιά

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

Η ζεστή αγκαλιά των ανθρώπων που σε συντροφεύουν γίνεται το απάγκιο σου από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω αγαπημένε μου Ζυγέ. Γίνεσαι σπιτόγατος, θέλεις να φροντίσεις περισσότερο το χώρο σου και να δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου στην οικογένειά σου! Η εβδομάδα κρίνεται όμως ιδανική και για τις ερωτικές σου υποθέσεις αφού η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αυτή τη Δευτέρα ) σε επηρεάζει θετικά για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Άρη και τον ουρανό φέρνουν χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και εκπλήξεις που αποτελούν την δική σου ανάσα χαράς και αισιοδοξίας.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)            

Η εβδομάδα είναι γεμάτη από σκέψεις, επικοινωνίες, περισσότερο αυθορμητισμό αλλά και μεγαλύτερη εκφραστικότητα από την πλευρά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, αφενός θα κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο θετική και εμπνευσμένη, από την άλλη πλευρά όμως θα σε ευνοήσει σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά συμφωνητικά, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες αλλά και … φλερτ! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές που θα αφορούν το χώρο του σπιτιού ή ακόμα και της εργασίας. Τέλος, ένα από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι η μεγάλη οικονομική εύνοια που δέχεσαι ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μία συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο ! Αφενός η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σου φέρει περισσότερο χρήμα για να μπορείς να κινηθείς με άνεση, αφετέρου, το εξάγωνο Ήλιου – Δία που γίνεται την Παρασκευή, σου δίνει την ευκαιρία που περιμένεις για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και προτάσεις που σε συναρπάζουν. Σε αυτό, βάζει το χεράκι της και η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο που σε βγάζει για τα καλά από την ρουτίνα σου! Κυνήγησε λοιπόν τις επιθυμίες σου και να ξέρεις ότι τις ημέρες που ακολουθούν δεν θα υπάρχουν εμπόδια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02)ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Μία ενδιαφέρουσα σε γεγονότα εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός για σένα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο – αυτή τη Δευτέρα – ! Νιώθεις πιο όμορφα με εσένα, επιμελείσαι την εμφάνισή σου, αλλάζεις στυλ, νιώθεις πιο ερωτεύσιμος και γοητευτικός ενώ έχεις και τις αισθηματικές σου κατακτήσεις! Σημαντική όμως είναι η νέα εβδομάδα και για τις οικονομικές σου υποθέσεις αφού θα βρεθείς σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να καλύψεις κενά και να σου φύγουν έννοιες, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις και τα βήματα για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου! Σε αυτό, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη που γίνεται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Χαρακτηριστικά μπορώ να πω ότι τις ημέρες αυτές τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και η σιγουριά σου ότι όλα θα πάνε καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02- 10/02) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Υδροχόε, αφού πραγματοποιείται αυτή τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο η οποία και σου δίνει μία νέα προοπτική, ένα νέο ξεκίνημα, το άνοιγμα ενός νέου κύκλου. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας διακρίνεσαι από τον αυθορμητισμό σου και έχεις τον ενθουσιασμό να καταπιαστείς με κάθε τι νέο προκειμένου να βγεις από την ρουτίνα που είχες πέσει το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις ημέρες που ακολουθούν να κάνεις και μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σου! Από την άλλη πλευρά, με τον Ερμή να κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, οι ξαφνικές πρωτοβουλίες θα σε κινητοποιήσουν άμεσα και γρήγορα σε νέες γνωριμίες, νέες επαφές και συμφωνίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/02 – 10/02) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ καλείσαι να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητές σου και να πας παρακάτω … Η διαδικασία αυτή δεν θα σου είναι δύσκολη, απεναντίας θα βρεις και τα κατάλληλα στηρίγματα στις προσπάθειές σου! Οι στόχοι σου – ιδιαίτερα όσοι σχετίζονται με το μέλλον της καριέρας σου- έχουν μπει στο στάδιο της υλοποίησής τους. Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν συζητήσεις που σου προκαλούν ανακούφιση! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεις και πάλι τα ψυχικά σου αποθέματα, όμως ανακαλύπτεις και βαθιά ριζωμένες αλήθειες που σου ανοίγουν τα μάτια για το δικό σου καλό … Το ένστικτό σου επιβεβαιώνεται μέσα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα.