Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
16/01/2019 | 10:41

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μία σημαντική ανάσα ανανέωσης και αισιοδοξίας παίρνεις επιτέλους από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ. Την Δευτέρα έχεις την έμπνευση, την πίστη και την διάθεση να ασχοληθείς με όλες τις προβληματικές καταστάσεις της ζωής σου και να βρεις λύση. Υπάρχουν χαρούμενα νέα που σου προκαλούν ανακούφιση – ιδιαίτερα για θέματα επαγγελματικά – με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, πυρπολεί τον ερωτισμό σου αυτή την Παρασκευή και μπορώ να πω ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Κάποιες ανατροπές σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η κοινωνική σου ζωή μπαίνει σε μία καλύτερη πορεία …

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Η εβδομάδα είναι πιο ανάλαφρη, κοινωνική, με περισσότερες ευκαιρίες για να προχωρήσουν τα προσωπικά σου σχέδια, αλλά και με πιο θετικές εξελίξεις γα τα οικονομικά σου! Την Δευτέρα έχεις κάποιες επικοινωνίες που σου δίνουν ικανοποίηση και σε βοηθούν αγαπητέ Ταύρε να εκπληρώσεις κάποια σχέδιά σου (ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί τέλη Απρίλη με αρχές Μάη). Η εργασία σου, εξελίσσεται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς όλη την εβδομάδα και σε βοηθά να μαζέψεις τα σπασμένα των οικονομικών σου. Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα αυτή την Παρασκευή, εστιάζεσαι σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να οργανώσεις τα μετέπειτα βήματά σου, κάποια έγγραφα ή κάποιες ειδήσεις σου δημιουργούν ανησυχία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα αισθηματικά λειτουργείς ασυγκράτητα, παθιασμένα και κτητικά …

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Δίνεις μεγάλη έμφαση και έχεις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου, φιλικών και αισθηματικών. Την Δευτέρα εστιάζεις την προσοχή σου σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά και μπορώ να πω ότι σου δίνεται η στήριξη και η βοήθεια για να οργανώσεις καλύτερα τις εκκρεμότητές σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται την Παρασκευή αλλά σε επηρεάζει όλη την εβδομάδα, φέρνει το άνοιγμα και τη νέα προοπτική για την έναρξη νέων σχέσεων και συνεργασιών … κινητοποιήσουν λοιπόν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σημαντικό είναι να υπερασπιστείς αυτή την εβδομάδα τα δικαιώματά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Το ξέρω Καρκινάκι μου έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες, όμως η νέα εβδομάδα σε βοηθά να πάρεις μία σημαντική ανάσα βάζοντας τις υποθέσεις σου και πάλι σε μία σειρά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις μία ικανοποίηση μετά από κάποια είδηση που θα λάβεις από ένα δικό σου πρόσωπο και αναζωπυρώνεται το αίσθημα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Σε εγρήγορση θα είσαι για θέματα επαγγελματικά στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που σου δίνονται οι ευκαιρίες να κινήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις (ιδιαίτερα στις 18 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη). Επιπλέον, είναι πιο θετική μέσα σου η σκέψη να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, κάτι το οποίο το κάνεις άμεσα πράξη! Κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες , συνεχίζουν να γίνονται, όμως είσαι μαθημένος πλέον αυτά, δεν σου προκαλούν εντύπωση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αγαπητό μου Λιοντάρι βρισκόμαστε στην καρδιά του Γενάρη και οι συνθήκες γύρω σου σε βοηθούν να βρεις τις ισορροπίες σου, τόσο στα επαγγελματικά – οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε βοηθά να επιλύσεις εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να κάνεις σχέδια για αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Στα εργασιακά σου ωστόσο δεν παύει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα που αρκετές στιγμές σου προκαλεί έντονο άγχος. Την Παρασκευή με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, βρίσκεσαι στα αισθηματικά σου ντουζένια και η ερωτική σου ζωή έχει όμορφες εξελίξεις που σε συναρπάζουν. Και κάτι ακόμα … Νιώθεις τόσο καλά με εσένα τον ίδιο, που αυτό είναι φανερό στο περιβάλλον σου, και σε βοηθά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01- 20/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Μία εβδομάδα χωρίς σημαντικά εμπόδια και προκλήσεις ανοίγεται μπροστά σου αγαπημένε μου Παρθένε. Από την Δευτέρα που κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, λαμβάνεις κάποια μηνύματα από ανθρώπους που συνδέεσαι στενά, όπου παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση. Οι χαρές της εβδομάδας όμως προέρχονται και από το οικογενειακό περιβάλλον αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό, φανερώνει ότι υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις οικογενειακές – οικονομικές που βοηθούν οι ρυθμοί στο σπίτι να γίνουν αρκετά πιο άνετοι και χαρούμενοι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι αρκετά τυχερός γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Μία εβδομάδα γεμάτη από αισιόδοξα μηνύματα και ευκαιρίες για επαφές, συναντήσεις και ερωτικές εξελίξεις ξεκινά … Φεύγει επιτέλους το «μαύρο σύννεφο» που υπήρχε πάνω από το κεφάλι σου και μπορείς να απολαμβάνεις τις ημέρες αυτές του Γενάρη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα , υπάρχουν ευχάριστες επικοινωνίες για ζητήματα εργασιακά – οικογενειακά, όπου και παίρνεις μία ικανοποίηση. Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, δίνει ώθηση στα αισθηματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις προσκλήσεις και προτάσεις για εξόδους ή και για μία μετακίνηση. Την Προσοχή σου θέλω να μου δείξεις το Σάββατο με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί 20-22/10 . Η μέρα θα φέρει ανατροπές στον τομέα των σχέσεων.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Τι θέλει ένας Σκορπιός για να είναι ευτυχισμένος; Έναν έρωτα που θα του είναι αφοσιωμένος αλλά και χρήματα για να μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια, δύναμη και σιγουριά. Αυτή την εβδομάδα αγαπημένε μου Σκορπιέ τα στοιχεία αυτά θα τα κατέχεις. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, αυξάνονται οι πηγές εσόδων σου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, δηλώνει ότι τώρα γίνονται και ενάρξεις νέων εργασιών που σου αποδίδουν. Δεν θα λείψουν και τα ρομαντικά μηνύματα και οι εξομολογήσεις στα αισθηματικά σου (ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα). Τέλος, αφοσιώνεσαι σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις … και μπορείς και τα κατακτάς!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Είσαι το ζώδιο της εβδομάδας φίλε μου Τοξότη, αφού η ανανέωση στη ζωή σου είναι αισθητή και αυτή την εβδομάδα θα δώσεις το ρυθμό και σε όλους τους υπόλοιπους προκειμένου να περάσουμε καλά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις μία ανακούφιση για ζητήματα οικογενειακά – οικονομικά κατόπιν μίας θετικής είδησης που θα λάβεις. Στην συνέχεια της εβδομάδας η «ζωηρή» Αφροδίτη από το ζώδιο σου, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και σε παρακινεί για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά και για όμορφες στιγμές. Ακόμα και αν είσαι στην κατηγορία των Τοξοτών που βιώνεις κάποιο πρόβλημα αυτή την περίοδο, να είσαι σίγουρος ότι η εβδομάδα θα δώσει λύσεις και διεξόδους για να βάλεις περισσότερο γέλιο και χαρά στη ζωή σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Έφτασε η στιγμή να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδια που είχαν μείνει στη μέση. Αγαπημένε μου Αιγόκερε, μπορεί η εποχή αυτή να δείχνει ότι είναι απαραίτητο να κάνεις θυσίες, συμβιβασμούς και υποχωρήσεις για να φέρεις τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, μπορώ να πω όμως ότι σε διακρίνει τέτοιος δυναμισμός, που ναι «μπράβο» γιατί τα βγάζεις παλικαρίσια! Αξιοποίησε θετικά τις εμπνεύσεις και τα μηνύματα που θα λάβεις την Δευτέρα. Προχώρησε τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και κάνει ανακατατάξεις στο χώρο σου ως την Παρασκευή (με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη). Απέφυγε τα οικογενειακά καβγαδάκια ο Σάββατο (με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17-19 Ιανουαρίου)!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ξεκινά μία εβδομάδα «μεταίχμιο» για το νέο αστρολογικό σου έτος, αφού την Κυριακή περνά ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου αγαπημένε μου Υδροχόε! Πριν ολοκληρωθεί η αστρολογική σου χρόνια, λύνεις επαγγελματικά και οικονομικά – ζητήματα, δικτυώνεσαι περισσότερο κοινωνικά και γίνεσαι το επίκεντρο κάθε παρέας, πεισμώνεις και σφίγγεις τα δόντια για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε οδηγούσαν σε τέλμα … και ναι μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική για να γυρίσεις μία νέα σελίδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/01 – 20/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ξεκινάς την εβδομάδα σου αγαπητέ μου Ιχθύ με πολλά όνειρα και σχέδια για την πορεία σου! Από την Δευτέρα μάλιστα φαίνεται ότι υπάρχουν αυτές οι επικοινωνίες που σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν το «ερέθισμα» να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία φάση δημιουργικότητας και εξέλιξης και φαίνεται ότι και εσύ από την πλευρά σου είσαι αρκετά πιο αποφασισμένος για κάποια πράγματα. Θέλω μόνο να μου δείξεις λίγο προσοχή στις φιλικές σου επαφές και στις συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Κάποιος φαίνεται ότι πάει να σε βάλει σε μπελάδες, έχοντας δόλιους σκοπούς!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer