Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
02/04/2018 | 12:48

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4- 8/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχες αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και όρεξη να δώσεις στον περίγυρό σου πάρα πολλά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές και πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ όρεξη για να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη και θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες αγαπητέ Δίδυμε. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα έχεις πάρα πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)                                                                                                                                                                                                     

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν αγαπητέ Καρκίνε. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά με το φιλικό σου περιβάλλον και η κοινωνική σου ζωή θα αρχίσει να ανεβαίνει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου φτιάχνει την διάθεση και θα έχεις και πολύ δυναμικότητα αγαπητέ Λέοντα. Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και έχεις και πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα στην σειρά τους και θα λυθούν πολλές καταστάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί και αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη αγαπητέ Παρθένε. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)           

Υπάρχουν πολλά θέματα που αυτή την περίοδο σε προβληματίζουν αγαπητέ Σκορπιέ και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με ένα τελείως διαφορετικό μάτι και θα έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία για να δώσεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται. Η διαφορά είναι ότι αυτή την περίοδο με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 -8/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί αγαπητέ Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον αισθηματικό. Η εξυπνάδα που έχεις θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν.ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Με το καλημέρα της εβδομάδας αγαπητέ Υδροχόε όλα θα πάνε πολύ καλά θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/4 – 8/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και την χαλαρότητα ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει στον δρόμο που θέλεις.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ