Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
26/03/2018 | 09:55

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3- 1/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπορεί ο Άρης και ο Κρόνος να σας βάζουν δύσκολα, αλλά οι ευκαιρίες περιμένουν. Είναι η ώρα να αποδείξετε τη δύναμη και την αξία σας!Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και το νιώθετε ήδη, αφού όλο το πλανητικό έχει αρχίσει και γυρνάει γύρω από τα δικά σας τα θελήματα. Φυσικά οι γεννημένοι το α΄ δεκαήμερο νιώθετε κάποιες αλλαγές και πιθανόν να είστε κάπως ζορισμένοι αυτό το διάστημα. Όμως να ξέρετε ότι ζορίζεστε μεν, εξελίσσεστε δε.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Παρατηρώντας τις ενέργειες και τις αντιδράσεις σας μέσα στην καθημερινότητα, καταλήγετε σε χρήσιμα συμπεράσματα για τον εσωτερικό σας κόσμο.Οργανώνεστε με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο και ενώ είχατε αφήσει τα πράγματα και τις καταστάσεις κάπως φλου, τώρα σκέπτεστε πως πρέπει να ξαναμπείτε και πάλι στο παιχνίδι, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας, την υγεία σας και οτιδήποτε σας ωφελεί. Γενικώς, θα προτιμήσετε ένα δρόμο που θα φωτίζεται περισσότερο από ηθικές αξίε ςκαι οτιδήποτε σας βγάζει από τον καλό δρόμο δεν θα το ακολουθήσετε.
EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Το παρορμητικό κλίμα των ημερών επιβάλλει να κάνετε διάκριση ανάμεσα στα άτομα που επικοινωνείτε και ανταλλάσσετε πληροφορίες!Παλεύετε κάθε μέρα με τον τρόπο που σκέφτεστε, με το τι θέλετε να κάνετε και ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας. Υπεύθυνος φαίνεται να είναι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού, που σας φέρνει γρήγορες και επιθετικές σκέψεις, με στόχο φυσικά να εξαντλήσετε και να εξαλείψετε όποια όρια μπορεί να υπάρχουν στην επικοινωνία.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η εσωτερική ασφάλεια δεν θα έλθει από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπου την αναζητάτε. Διδαχθείτε από τη φράση «τα πάντα ρει».Κινείστε σε δύο επίπεδα με δύο διαφορετικές ταχύτητες. Από τη μια τρέχετε και από την άλλη νιώθετε σαν κάποιος να σας κρατάει. Τα πρέπει, η οικογένεια και η κοινωνία είναι αυτά που σας κρατούν. Εσείς όμως θέλετε να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια και να κάνετε μια καινούργια αρχή, η οποία πιθανόν να είναι τόσο παρορμητική, που θα ανατρέψει όλα τα παλιά σας δεδομένα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Καλείστε να αποδείξετε την αξία σας στην καθημερινότητα κάθε στιγμή και είναι δικό σας θέμα το πώς θα διαχειριστείτε οτιδήποτε συμβαίνει εκεί έξω!Δοκιμάζεστε και σεις και οι δυνάμεις σας, γιατί υπάρχει ένα περιθώριο δημιουργικής εξέλιξης, αλλά από την άλλη κάτι σας σταματάει και δεν σας αφήνει να κάνετε τα επόμενα βήματα. Αυτό το «κάτι» είναι οι αλλαγές στις καθημερινές συνθήκες, που είναι λίγο πιο δύσκολες από παλιά, γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι ευνοϊκές συνθήκες υπάρχουν, απλώς είστε σε φάση υπερβολής αυτήν τη στιγμή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είναι σημαντικό να καταλάβετε την έννοια του ρίσκου. Ανοίξτε την πόρτα στο καινούργιο, αλλά κρατήστε και τις ισορροπίες με το παλιό.Δεν περιορίζεστε με τίποτα αυτό το διάστημα και κάνετε αλματώδεις κινήσεις. Η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ρισκάρετε περισσότερο, κυρίως σε θέματα συνεργασιών, αλλά και οικονομικών απολαβών. Θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά επειδή δεν επιθυμείτε να αποχωριστείτε το παλιό, προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο. Το μεγαλύτερο μυστικό είναι να είστε ο εαυτός σας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Μη φοβηθείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά νερά του ποταμού. Όταν βγείτε, θα έχετε βρει πια το δρόμο της προσωπικής σας ανέλιξης!Βρίσκεστε σε πολύ μεγάλη δράση, αφού είναι ενεργοποιημένος ο παρορμητικός σταυρός, οπότε γίνεται ένας συγκερασμός δυνάμεων και εσείς προσπαθείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα για τη ζωή σας, τη σχέση σας και οτιδήποτε σας κάνει να ζείτε και να ενδιαφέρεστε. Η Πανσέληνος στις 31/3 γίνεται στο το δικό σας ζώδιο και σας ενεργοποιεί με πολύ δυναμικό τρόπο.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μη φοβηθείτε να αποχωριστείτε το παλιό και να καλωσορίσετε το καινούργιο. Έχετε όλες τις ευκαιρίες και τα μέσα για να σας βοηθήσουν!Η πιο σκληρή εργασία για σας είναι να μείνετε συνειδητοί μέσα σε ένα πλαίσιο και ένα κάδρο με κάποιο στόχο. Θα πρέπει δηλαδή, με τα πλανητικά φαινόμενα των ημερών, να κρατηθείτε, να μην χάσετε την ταυτότητά σας και να προσθέσετε νέα στοιχεία που θα σας ωφελήσουν. Είστε σε φάση που προχωράτε και ξεκινάτε να ανοίγετε έναν καινούργιο δρόμο.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Δεν αγαπάτε τους περιορισμούς, αλλά προς το παρόν σας ωφελούν. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα βοηθά να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των ημερών!Ό,τι και να κάνετε, αναγνωρίζετε πλέον ότι πρέπει να οργανωθείτε, κυρίως στον τομέα των οικονομικών. Να βάλετε δηλαδή καινούργιες βάσεις για κάτι που θα αφορά το μέλλον σας. Το ότι υπάρχουν δυσκολίες και αντιξοότητες ή πράγματα που θα πρέπει να συμμαζέψετε από το παρελθόνείναι μια πραγματικότητα. Όμως έχετε καινούργιες ευκαιρίες και υπάρχει και εξωτερική στήριξη, από άτομα, ομάδες ή φίλους.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Αν και ζυγίζετε όσο μπορείτε την παρόρμηση, τελικά δεν αποφεύγετε το ρίσκο. Οι αξίες σας παραμένουν φάροι που φωτίζουν την πορεία σας!Βιάζεστε αυτό το διάστημα και τρέχετε πάρα πολύ, αφού ενεργοποιείστε ιδιαίτερα με την Πανσέληνο που γίνεται στις 31/3. Ίσως κάνετε πράγματα ασυνήθιστα τολμηρά και πιθανόν κάποιοι από σας να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Αναρωτιέστε μήπως κάνετε τρέλες, αλλά είναι σαν κάποιος να σας σπρώχνει σε αλλαγές που αυτήν τη στιγμή δεν μπορείτε να χωνέψετε 100%.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Είστε λίγο αποτραβηγμένοι από τα κοινά, λόγω οικογενειακών καταστάσεων. Ευτυχώς που η τέχνη και η δημιουργικότητα σάς προσφέρουν πληρότητα και ικανοποίηση.Προσπαθώντας να κρατήσετε τα προσχήματα, τελικά κάνετε κάποια ισχυρά και δυναμικά βήματα τα οποία θα βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Πιθανόν να είστε πάρα πολύ δημιουργικοί και πολύ προχωρημένοι σε τομείς όπως η τέχνη. Μπορεί να ρισκάρετε ακόμα και ένα οικονομικό κεφάλαιο για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/3 – 1/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Οι αλήθειες περνούν μπροστά από τα μάτια σας, αλλά εσείς προτιμάτε να τις κουκουλώνετε για να μην «αλλοιωθείτε». Η πραγματικότητα, όμως, λέει άλλα!Ζείτε μια πραγματικότητα που σας βάζει να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας, το οποίο όμως θα στηρίζεται πάνω σε κοινωνικές βάσεις. Δεν θέλετε δηλαδή να κάνετε πλέον λάθη, άρα χρησιμοποιείτε καινούργια στοιχεία τα οποία σας δίνει η οικογένεια ή ένα κοινωνικό σύνολο ή μια ομάδα φίλων, που όμως έχουν μια κοινωνική ισχύ. Αυτήν την ισχύ θα αναζητήσετε αυτό το διάστημα γιατί θα την έχετε ανάγκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ