Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
17/04/2018 | 18:54

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4- 22/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Κριέ. Την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα και να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις σου που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι ανεβασμένη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές και πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Ταύρε. Από την πρώτη μέρα θα έχεις πολύ δυναμισμό και η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη για να κάνεις πολλά πράγματα και να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα τα καλά που θα έρθουν με τον καλύτερο τρόπο.

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Δίδυμε και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Έχεις πολύ δυναμισμό και το μυαλό σου με τις ιδέες που έχει θα μπορέσεις να κάνεις πολύ καλύτερη την καθημερινότητα σου. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν αγαπητέ Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Μπορείς να αρχίσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Λέοντα και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και κυρίως οικογενειακά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Κριό θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη αγαπητέ Παρθένε. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Κριό η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε σχέση με το φιλικό σου τομέα.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Από την αρχή της εβδομάδας θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα αγαπητέ Σκορπιέ. Με την ευστροφία που έχεις θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Θα έχεις πολύ μεγάλη δυναμικότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Από την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα αγαπητέ Τοξότη. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που ήταν στάσιμες μέχρι τώρα αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα νιώσεις πιο ήρεμα ψυχικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 -22/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Ο Ερμής που είναι στον Κριό θα φέρει πολύ καλές αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα αγαπημένε Αιγόκερε. Θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Υδροχόε. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και την χαλαρότητα ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει στον δρόμο που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/4 – 22/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Με το καλημέρα της εβδομάδας όλα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Ιχθύ. Θα περάσεις πολύ καλά και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ