Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
12/03/2018 | 09:29

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3- 18/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή στο ζώδιό σας,φέρνει πολλές –θετικές– ανατροπές, ενώ υπάρχει και μια πολύ γρήγορη συμμετοχή στη ζωή και στα δρώμενα.
Αναβαθμίζεστε σε υπερβολικό σημείο και αυτό είναι κάτι που το βλέπετε, το νιώθετε και το εκπέμπετε. Γενικώς βρίσκεστε σε καλό μονοπάτι εξέλιξης. Το μόνο που σας ενοχλεί και σας στενοχωρεί είναι ότι μπορεί κάποια οικογενειακά θέματα να σας κλείνουν περισσότερο απ’ ότι πρέπει και να νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε υπερβολικές προσπάθειες.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ανοίγει πολύ η συνειδητότητά σας και μπορείτε να καταλάβετε με συμπόνια και αγάπη τις ανάγκες άλλων ανθρώπων.Το παρασκήνιο συνεχίζεται με πιο δυναμικό τρόπο, αφού είτε γίνονται μέσα σας διάφορες διεργασίες είτε συζητήσεις με ένα άτομο, πιθανόν Κριό, που κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάτε. Είχατε δώσει την υπόσχεση ότι θα είστε ξεκάθαροι μεταξύ σας, κυρίως σε θέματα συνεργασίας αλλά και σε προσωπικά. Τελικά όμως, κάτι σας κατατρέχει και σας καταδιώκει και δεν θέλετε με τίποτα να βγάλετε μυστικά στην επιφάνεια γιατί μπορεί να ταράξουν τα ήρεμα νερά.
EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ευνοούνται νέες δράσεις που βοηθούν την κοινωνία και τους συνανθρώπους σας, αλλά βάζουν και τα θεμέλια για τη δική σας πρόοδο.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς, ενώ φαίνεται ότι στην αρχή σας μπερδεύει, τελικά σας βοηθάει να πετάξετε τα παλιά συναισθήματα και γενικώς όλα τα μπερδέματα, τις λύπες και οτιδήποτε σας είχε κάνει να είστε εξαρτημένοι ακόμα και σε θέματα δουλειάς. Θα ξεκινήσετε σε ένα καινούργιο, τελείως καθαρό έδαφος, όπου τα πράγματα θα έχουν δομή και λιγότερη συναισθηματική καταπίεση, ώστε να λυτρωθείτε από διάφορα άτομα, συζητήσεις και καταστάσεις που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αν εμπιστευτείτε και δείτε στο άλλο πρόσωπο το δικό σας καθρέφτισμα, θα καταλάβετε ότι η εμπιστοσύνη είναι θέμα ατομικό και όχι του άλλου.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επειδή είναι σε υδάτινο ζώδιο και έχει να κάνει με το συναίσθημα, σας επηρεάζει άμεσα και σίγουρα πολύ θετικά, γιατί δε σας βάζει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Αντίθετα, είναι σα να μπαίνετε στα δικά σας λημέρια, σα να αναγνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έχετε αφυπνιστεί και διαθέτετε μεγαλύτερη ανεκτικότητα, βγαίνοντας από το «εγώ» σας και αγκαλιάζοντας ιδέες και δουλειές άλλων που τελικά θα βοηθήσουν κι εσάς.Δυναμώνετε πάρα πολύ αυτό το διάστημα, γιατί βλέπετε ότι οι προτάσεις, οι σκέψεις σας και οι ιδέες σας έχουν κάποια απήχηση. Και όταν το νιώθετε αυτό πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, εστιάζεστε στο ύψιστο κομμάτι του δυναμικού σας και λειτουργείτε πιο εύκολα και με περισσότερη άνεση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Με αυτήν τη Νέα Σελήνη, βγαίνετε από τα κουτάκια της απόλυτης λογικής, αποκτάτε επαφή με το συναίσθημα και η αντίληψή σας γίνεται πιο ολιστική.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονα σας στις 17 του μηνός στο ζώδιο των Ιχθύων, γενικώς δεν σας αναστατώνει, αλλά σας υποχρεώνει με τρόπο ήρεμο, απαλό και γλυκό να θέσετε μια καινούργια λειτουργία, κυρίως σε θέματα συνεργασιών και πολύ στενών σχέσεων. Θα βάλετε στη ζωή σας περισσότερο το συναίσθημα και τη συμπόνια που έχει να κάνει με τα άλλα άτομα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αν και ζορίζεστε από τον Κρόνο, δεν περιορίζεστε όσο πιστεύατε, αντίθετα βελτιώνεστε και έχετε μεγαλύτερο λόγο επειδή ξέρετε πλέον που πατάτε και που βαδίζετε.Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι πρέπει να φύγετε τελείως από ένα μικρό χάος που επικρατεί, όπου το συναίσθημά σας είναι κάπως μπερδεμένο. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει να το καταλάβετε αυτό.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Εκμεταλλευτείτε σωστά τα δώρα και την άνεση του Δία, προσπαθώντας να λειτουργήσετε γρήγορα και δυνατά, χωρίς κολλήματα στο παρελθόν.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς βοηθάει εσάς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο να κάνετε ότι μπορείτε καλύτερο για τον εαυτό σας αλλά και για μια νέα αρχή που θέλετε να γίνει αυτή τη στιγμή σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργικά, στο θέμα ενός παιδιού είτε ακόμα και μιας ερωτικής κατάστασης.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ευαισθητοποιούνται όλες οι χορδές που έχετε κλείσει μέσα σε ένα κουτάκι. Προσπαθήστε να επικρατήσει η λογική ώστε να μην παρασυρθείτε από καταστάσεις που τις θεωρείτε αδυναμία.Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας και να σας δίνει τις τελευταίες αναλαμπές δύναμης, διόρασης, διαίσθησης, αλλά και μιας ηγετικής ικανότητας να τα βγάλετε πέρα και κυρίως να αποφασίσετε τι χρειάζεται τελικά να πάρετε και τι να αφήσετε. Αυτό το διάστημα πριμοδοτείστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες με πολύ δυναμικό τρόπο αλλά και πολύ αυτόνομο.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Οι γρήγορες δράσεις, χωρίς πολλή σκέψη και μελέτη, δεν θα σας βγουν σε κακό, όπως νομίζετε. Ελέγξτε απλώς τις αλήθειες που λέτε και μπορεί να μην είναι πάντα απαραίτητες.Δυναμώνει κάπου μέσα σας η ιδέα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς δεκανίκια και αυτό γίνεται επειδή έχετε αρχίσει να αντιμετωπίζετε με κάποια ευαισθησία τον εαυτό σας και χωρίς σκληρότητα ακόμα και για κάποια λάθη ή ενοχές που ίσως έχετε.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Είναι καλό που αποκτάτε και συναισθηματική ματιά απέναντι στα γεγονότα και τους ανθρώπους, γιατί έτσι μπορείτε να τους πλησιάσετε περισσότερο.Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι είστε λίγο αδιάφοροι συναισθηματικά και δεν παίρνετε θέση στη ζωή των άλλων ή των δικών σας ατόμων, τελικά γυρίζετε την μπάλα και βλέπετε ότι έχετε τη δυνατότητα και να ακούσετε και να αφουγκραστείτε και να νιώσετε τα άλλα άτομα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/3 – 18/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Με τη Νέα Σελήνη, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, απ’ όπου θα λείπει η υπερβολική ευαισθησία, η λύπη, η θυματοποίηση και η μοιρολατρία.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας ενεργοποιεί περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο χωρίς να σημαίνει ότι αφήνει τους υπόλοιπους απ’ έξω. Γιατί οι κραδασμοί και οι συχνότητες πάντα μεταδίδονται σε όλα τα επίπεδα, όμως εσείς που έχετε γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο θα το βιώσετε πολύ πιο έντονα και πιο συνταρακτικά εσωτερικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ