Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life style
26/02/2018 | 14:47

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2- 4/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 Ζείτε μια διττή πραγματικότητα, στην οποία το ένα σας κομμάτι είναι αποτραβηγμένο σε μια εσωτερικότητα και το άλλο σε δράση γεμάτη ενέργεια. Όσον αφορά την εσωτερική σας «απομόνωση» ίσως να μην καταλαβαίνετε πως το κάνετε γιατί συμβαίνει ασυνείδητα. Όσο πάντως είστε αποσυρμένοι στον κόσμο σας, τόσο πιο πολύ δημιουργείται ένας καινούργιος κόσμος.


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και ηρεμούν, οπότε προσγειώνεστε και σεις προς το θετικό. Η επικοινωνία σας έχει γίνει πιο εύκολη και ανοίγετε κάπως την πόρτα της καρδιάς και της ζωής σας σε άλλα άτομα. Μερικές φορές κρατάτε κάποιες αποστάσεις, ενεργοποιώντας τις άμυνεςσας για να μην πληγωθείτε, μην προδοθείτε και γενικώς για να είστε εξασφαλισμένοι.

 

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σας, στο ζώδιο του Τοξότη, σας έχει ενεργοποιήσει αρκετά. Ο στόχος είναι να ξοδεύετε όλη την ενέργειά σας προς τους άλλους αλλά το επίκεντρο να είστε εσείς. Δίνετε δηλαδή αυτήν την ενέργεια για να την πάρετε πίσω και κάπως να ασχοληθούν οι υπόλοιποι μαζί σας. Πιθανόν να μην το καταλαβαίνετε, αλλά με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο συντροφικοί και εκφράζετε διάθεση συνεργασίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Επινοείτε συνέχεια καινούργια πράγματα ώστε να νιώθετε καλά. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα ξεδώσετε παραπάνω με θεάματα, φαγητό, διασκεδάσεις τραγούδια, λίγο περισσότερο ποτό γενικώς με ό,τι έχει να κάνει με χαλάρωση. Μάλλον θα ακολουθήσετε αυτό το μοντέλο και η δουλειά μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς βέβαια να πάψει να σας ενδιαφέρει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Από τη μια πλευρά βιώνετε ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα, γιατί δημιουργείτε και βγάζετε την αλήθεια στην επιφάνεια και γενικώς δεν φοβόσαστε. Από την άλλη, πιστεύετε ότι τα πράγματα –κυρίως στον οικονομικό τομέα– πρέπει να τα διαχειριστείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο γιατί διαφορετικά δεν θα έχετε απολαβές, ούτε χορηγίες ούτε βοήθεια. Όμως αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αλήθεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ζείτε σε μια περίοδο που ναι μεν είστε σε δράση αλλά το κάνετε για τους άλλους, μέσω των οποίων ανοίγουν κάποιες πόρτες και για σας. Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου στο ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να δείτε την πλήρη αλήθεια σε μια υπόθεση, να καταλάβετε δηλ. και την άλλη πλευράπου μερικές φορές σας διαφεύγει. Συνήθως είναι δύσκολο για σας να δείτε καθαρά πως θα διαχειριστείτε κάποιους ανθρώπους που ίσως είναι δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά σας ή από το αποτέλεσμα των πράξεών σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

 

Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά αυτό το διάστημα και αυτό που δεν πάει καλά είναι ότι εσείς δεν έχετε διάθεση να αγωνιστείτε για τίποτα και τα έχετε αφήσει όλα στη μοίρα τους. Πιθανόν να βαριέστε, πιθανόν να έχετε απογοητευτεί να έχετε μιζεριάσει λίγο, να έχετε μπει στη θέση του θύματος ή να έχετε μπει στη θέση ενός άλλου ατόμου που είναι θύμα. Γενικώς, εσείς δεν πάτε με τους νικητές αυτό το διάστημα και επειδή διάγετε μια πολύ καρμική περίοδο ενδέχεται να αντιδράσετε με δύο τρόπους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Επαναλαμβάνονται κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν, αλλά με θετικό τρόπο, οπότε σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να λύσετε οτιδήποτε αδιέξοδο έχετε αυτό το διάστημα, είτε οικονομικό, είτε οικογενειακό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δίας σας δίνει κουράγιο και σας λέει «Προχώρα, γιατί με αυτήν τη δύναμη και την αισιοδοξία που σου δίνω μπορείς να επενεργήσεις επάνω στις καταστάσεις και να τις αλλάξεις». Μην καθυστερείτε, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και μην αφήνετε κανέναν να σας μπαίνει εμπόδιο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Από τη μια είστε πολύ δυναμικοί και από την άλλη εξιδανικεύετε τα πράγματα τόσο πολύ που συγχωρείτε, υποχωρείτε και γενικώς έχετε μια πολύ μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημα και το θείο κομμάτι μέσα σας. Η καρδιά σας μερικές φορές νιώθει ευάλωτη, πληγωμένη και ίσως μπερδεμένη. Κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του β΄ δεκαημέρου περνάτε μια τέτοια κρίση. Αναρωτιέστε αν είστε στον σωστό ή το λάθος δρόμο και μόνιμα μπαινοβγαίνετε σε μια συναισθηματική, χαοτική κατάσταση την οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)


Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η αντίληψή σας για την εσωτερική σας πραγματικότητα η οποία σας λέει ότι είσαστε σε καλό δρόμο. Αυτό το διάστημα ξεπερνάτε αρκετά κάποια προβλήματα, κυρίως συνεργατών και επικοινωνίας. Το ότι μπορεί να ταξιδέψετε πιο εύκολα σας δίνει ένα άνοιγμακαι μια ευκαιρία, που μπορεί να μην είναι τόσο κοντά στη δική σας φιλοσοφία για την καριέρα, όμως όλα θα είναι πιο εύκολα και πιο προσεγγίσιμα στην επικοινωνία και στο συναίσθημα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να φτιάξετε όσο μπορείτε και να βελτιώσετε τα θέματα των οικονομικών σας και γενικά ότι αφορά όλες σας τις κτήσεις. Πιθανόν να υπάρχει ένα ακίνητο το οποίο ακόμα σας παιδεύει, δεν έχει τελειώσει, είναι κοντά σε νερό, θέλετε να το πουλήσετε, θέλετε να το αγοράσετε, είναι μπερδεμένο κληρονομικά ή οι μισοί κληρονόμοι θέλουν να το πουλήσουν και οι άλλοι δεν θέλουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (26/2 – 4/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Βιώνετε συνέχεια καινούργιες εμπειρίες και γεγονότα, αφού τέσσερις πλανήτες βρίσκονται στους Ιχθύς και είναι με το μέρος σας. Οπότε και δικαιώνεστε αλλά και δικαιολογείστε με κάποιο τρόπο, γιατί η ενέργεια είναι στα φόρτε της αυτό το διάστημα και εσείς κινείστε έτσι ώστε να προλάβετε τον χρόνο. Συγχρόνως, ο Άρης στον Τοξότη σας εκπαιδεύει και σας κάνει περισσότερο πνευματικούς και δίκαιους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ