Τα φωτοβολταικά και οι άδειες των επενδυτών που ζητάνε εγκατάσταση αυτών τέθηκαν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα φωτοβολταικά στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Πολιτική
17/01/2012 | 14:34

Τα φωτοβολταικά και οι άδειες των επενδυτών που ζητάνε εγκατάσταση αυτών τέθηκαν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παραβρέθηκε ο Σωτήρης Κουρής και ο προϊστάμενος περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας Διονύσης Μινέτος οι οποίοι και ενημέρωσαν τους Δημοτικούς Συμβούλους, για τις αιτήσεις των ιδιωτών. Παρουσίασαν αναλυτικό χάρτη με τις ακριβείς τοποθεσίες και υπήρξαν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις. Οι αιτήσεις των επενδυτών αναφέρονται και σε περιοχές natura.
Οι σύμβουλοι ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να ψηφίσουν και το Δημοτικό Συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα θα επαναληφθεί την Τετάρτη.
Ήδη η προθεσμία λήγει της έγκρισης των αιτήσεων και ο αντιπεριφερειάρχης πρέπει να αποφασίσει άμεσα. Η νομοθεσία δεν δίνει περιθώρια επιλογής στους τοπικούς φορείς και εκπροσώπους. Στα νησιά μας δεν υπάρχει χωροθέτηση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σχεδιασμός οποιοδήποτε επενδύσεων και να βρίσκονται εκτεθειμένα και απροστάτευτα σε παντός είδους συμφέροντα.
Χθες ήταν τα ιχθυοτροφεία και οι ανεμογεννήτριες, σήμερα τα φωτοβολταικά, αύριο τα πετρέλαια. Τι μέλλει γενέσθαι χωρίς σχεδιασμό; Μήπως αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί επιτήδειους; Wheat, millet, pigs an https://order-essay-online.net/ environmental mosaic rome

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer