Σκληραίνει τη στάση του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανήμερα της εορτής του. Ποιοι Κεφαλλονίτες πήραν το Αντώνη Σαμαρά για τα "χρόνια πολλά".
Σαμαράς: Εκλογές στις 8 Απριλίου ή αποχωρούμε απο την κυβέρνηση
Πολιτική
17/01/2012 | 13:58

Σκληραίνει τη στάση της η Νέα Δημοκρατία και προετοιμάζει το έδαφος για πρόωρη αποχώρηση από την κυβέρνηση Παπαδήμου αν οι εκλογές δεν γίνουν στις 8 Απριλίου.

Παράλληλα, στη Συγγρού αισιοδοξούν ότι με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο της παραμονής Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μέχρι και τις εκλογες γεγονός που θεωρούν ότι ενδεχομένως να τους οδηγήσει ακόμα και σε αυτοδυναμία.

Σημείωση: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής δέχτηκε πολλά τηλέφωνα ο Πρόεδρος της ΝΔ για τα χρόνια πολλά από Κεφαλλονίτες. Από το πρωί του τηλεφώνησαν οι Πέτρος Αλιβιζάτος, Αλέξανδρος Παρίσης ενώ ευχές έστειλε και ο φίλος του τ. βουλευτής Παναγής Γεράκης. Μήνυμα με ευχές έστειλε και ο Γραμματέας της περιφέρειας της ΝΔ Παναγής Μαρκάτος. Προνοητικός ο Παύλος Παπαδάτος τηλεφώνησε από χθες να δώσεις τις ευχές του στο Πρόεδρο. Februar 2016 um https://schreib-essay.com 20 27 mit sehr großem europäischem engagement, ja

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer