Μία δέσμευση του Περιφερειάρχη
Συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Επτανησίων
 Ομογένεια
30/01/2018 | 21:54

Μία δέσμευση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου προς τις οργανώσεις των Επτανησίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η οποία σμιλεύτηκε ύστερα από δεκάδες συναντήσεις και συνεδριάσεις, μπαίνει πλέον δυναμικά στα σκαριά. Πρόκειται για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Επτανησίων που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2018.

Την περασμένη Παρασκευή, κατά το χαιρετισμό του στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή επτανησιακών συγκροτημάτων στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο Θόδωρος Γαλιατσάτος ανήγγειλε στους εκατοντάδες παρευρεθέντες συμπατριώτες μας την ευχάριστη είδηση για τη συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής και την έναρξη του ωραίου ταξιδιού της διοργάνωσης αυτής της ιστορικής συνάντησης των Επτανησίων από όλο τον κόσμο.

Το ekefalonia.gr εντόπισε και σας παρουσιάζει την απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια (pdf) και περιλαμβάνει τα μέλη της Επιτροπής, περιγράφει το έργο που πρέπει να υλοποιηθεί και λοιπές λεπτομέρειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ