Τρεις ολόκληρες μέρες κράτησε το γλέντι
Κεφαλονίτικος γάμος στο Σικάγο -Ο Γιώργος Λυμπεράτος, του liberata Village, πάντρεψε το γιο του [εικόνες]
Life
30/01/2018 | 13:56

Το Σικάγο μύρισε Κεφαλλονιά και Κρήτη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Πυργισιάνος επιχειρηματίας Γιώργος Λυμπεράτος, των liberate Village, πάντρεψε  το γιο του Γεράσιμο με την κρητικοπούλα Πατρίτσια Ιωάννα.

Με μαντινάδες, ήχους λύρας, ρακί και κεφαλλονίτικες καντάδες γέμισε το Σικάγο το τριήμερο που μας πέρασε, για τη χαρά της Πατρίτσιας Ιωάννας και του Μάκη Λυμπεράρου, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τι κι αν βρίσκονται μίλια μακριά από τα όμορφα νησιά τους. Εκείνοι αποφάσισαν να τηρήσουν κάθε έθιμο της πατρίδας, στον γάμο τους με ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες!

«Μεγάλος γάμος έγινε στη πόλη του Σικάγου, εις των Μανουκαράκηδων τ ‘αρχοντικό κονάκι. Η Κρήτη και η Κεφαλονιά χορέψανε ομάδι, γιορτάσανε το γεγονός της χάρης των παιδιών των……» αναφέρει η μαντινάδα του πρώην προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών Μαν. Βεληβασάκη.

Το μυστήριο, τελέστηκε στον εντυπωσιακό, νεοκλασικό ναό του Αγίου Ανδρέα στο Σικάγο που ήταν κατάμεστος από φίλους και συγγενείς, ενώ την ευλογία του έδωσε ο Επίσκοπος Σεβαστιανός και πολλοί άλλοι ιερείς!

Θερμά συγχαρητήρια στο νιόπαντρο ζευγάρι και ευχές για ένα βίο ανθόσπαρτο και με πολλούς απογόνους!

Με πληροφορίες από το cretalive

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer