Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
04/03/2019 | 17:42

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 

Είσαι έτοιμος να γευτείς τα καμώματα του ανάδρομου Ερμή;;; Ναι αγαπητέ μου Κριέ από το ξεκίνημα της εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου και μαζεύεις τα λόγια σου, είτε γιατί σε πιάνει η εσωστρέφεια, είτε γιατί το περιβάλλον γύρω σου – ιδιαίτερα το επαγγελματικό – μυρίζει μπαρούτι και πας να φυλάξεις τα νώτα σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στο ζώδιο του Ιχθύ, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων στα επαγγελματικά, σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές σου! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται πιο άνετο, ξεκούραστο, με εσένα να δίνεις λύσεις σε προβλήματά σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5)   

 

Καλώς τα Δέχτηκες Ταύρε μου! Τι εννοώ;;; Μα φυσικά αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη υποδέχεσαι τον Ουρανό στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει ως και το 2026. Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις τις αλλαγές; Εγώ σου εγγυώμαι ότι μπαίνεις σε φάση που θα εξερευνήσεις νέες εμπειρίες στη ζωή σου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύς, έρχεται για να σε φέρει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό. Μήπως έφτασε η ώρα να λυθούν παρεξηγήσεις;;; Το τέλος της εβδομάδας είναι κατακτητικό, ερωτικό, ενώ μία μετακίνηση είναι μέσα στις θετικές προοπτικές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)  

 

Άρχισαν τα όργανα σήκω από την θέση σου … Για ποια όργανα μιλάω φίλε μου Δίδυμε; Μα φυσικά αυτά που θα σε «χορέψει» ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, που γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από αυτή την Τρίτη! Γνωρίζεις καλά ότι οι επικοινωνιακές αναποδιές και οι καθυστερήσεις δεν λείπουν από τέτοιες περιόδους, αυτή την φορά όμως την τάση αυτή θα την φέρει κυρίως για θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τρίτη στους Ιχθύς, από τη μία σε προτρέπει να κάνεις ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, από την άλλη πάλι το κλίμα είναι θολό και αβέβαιο! Το θετικό νέο αυτή την εβδομάδα είναι ότι καταφέρεις και ησυχάζεις από οικονομικές ανησυχίες, ενώ και η κοινωνική ζωή είναι πηγή χαράς και ανανέωσης.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

 

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα τίποτα δεν με σταματά … Αυτό ακριβώς τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Καρκίνε. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στον Ιχθύ και εσύ θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό … Σκοπός σου είναι να κάνεις μία νέα αρχή, να διώξεις τα λιμνάζοντα νερά που υπήρχαν γύρω σου όλο αυτό τον καιρό και να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Δυσκολίες στις επικοινωνίες σου θα υπάρχουν, ενώ καλό είναι να προσέξεις υπογραφές συμφωνητικών ή γενικότερα νομικών εγγράφων. Με τον Άρη από τον Ταύρο η κοινωνική ζωή είναι ικανοποιητική ενώ σιγά – σιγά αρχίζεις να κλείνεις και εκκρεμότητες οικονομικές που σε βάραιναν.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Αντί να ανησυχείς για το μέλλον, αυτή την εβδομάδα ανησυχείς για το τι έγινε στο παρελθόν αγαπητέ μου Λέοντα. Ξέρω πώς κάποιες αναμνήσεις είναι δύσκολο να τις ξεριζώσεις από μέσα σου, όμως δεν προσπαθείς και για κάτι διαφορετικό. Συγχύσεις για καθυστερήσεις οικονομικών, αλλά και για γραφειοκρατικές υποθέσεις συνεχίζουν να σε αγχώνουν, μην σε πιάσουν όμως και «κότσο» σε μία επένδυση / ή σε ένα οικονομικό έγγραφο και βρεθείς εντέλει μπλεγμένος! Τα ερωτικά είναι στα ντουζένια τους, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε απελευθερώνει και σε φέρνει κοντά στον απόλυτο έρωτα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03- 10/03) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)   

 

Αυτή η εβδομάδα σε κάνει να πετάς πάνω στο ροζ συννεφάκι σου, γεγονός που σε κάνει αφενός να είσαι στον κόσμο σου, αφετέρου να τα βλέπεις όλα πανέμορφα αγαπητέ Παρθένε. Σχέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στη ζωή σου τώρα με τον Ανάδρομο Ερμή από τον ιχθύ. Έχουμε όμως και μία Νέα Σελήνη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σου (τον Ιχθύ) η οποία έρχεται για να σε ωθήσει να κάνεις το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης ή μίας νέας συνεργασίας που πραγματικά θα σε συναρπάσει! Δεν παύει όμως να κυριαρχεί η τάση πως κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται για αυτό το μόνο που σου προτείνω είναι : Ρεαλισμός και … Σωστές επιλογές ανθρώπων!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

 

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις ότι όλοι προσπαθούν να σε βγάλουν από την βολή σου και από το πρόγραμμά σου και αυτό σε εκνευρίζει. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, στον τομέα του ωροσκόπιου σου που αντιπροσωπεύει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας , χαρακτηριστικά λοιπόν θα είναι τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς. Διέξοδος για μία ακόμα φορά θα είναι η ερωτική δραστηριότητα που ιδιαίτερα προς το σαββατοκύριακο γίνεται ακόμα πιο πικάντικη και ενδιαφέρουσα! Αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι και για την έναρξη μίας νέας δραστηριότητας αλλά και για να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα και την διατροφή σου!

 

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)    

        

Το απόλυτο ρομάντζο ζεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ. Από τη μία πλευρά έχουμε τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, από την άλλη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο και η αισθηματική σου ζωή παίρνει κυριολεκτικά «φωτιά»! Ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τώρα στη ζωή σου! Στα θετικά της εβδομάδας είναι ότι προχωρούν προοδευτικά κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σου ενώ κατασταλάζεις και σε πιο ώριμες αποφάσεις για την πορεία σου! Επιπλέον, το διάστημα αυτό ανοίγεις το σπίτι σου σε φίλους, βελτιώνεις τη σχέση σου με την οικογένειά σου, ξεπερνώντας τις μεταξύ σας διαφωνίες και κατανοείς καλύτερα τι είναι σταθερό, τι έχει βάθος και ουσία στη ζωή σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Στον κυκλώνα του Ανάδρομου Ερμή μπαίνεις και εσύ με την σειρά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Τοξότη. Οι συγχύσεις δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου, τα καβγαδάκια με τους γονείς, την / τον σύζυγο αλλά και γενικά με την οικογένεια δίνουν ρεσιτάλ, ενώ χρήσιμο είναι να προσέξεις σε μικρές ζημιές στο σπίτι. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός κριτής της συμπεριφοράς των ανθρώπων που αγαπάς, ενώ θυμήσου ότι οι συναισθηματικές σου αστάθειες είναι προσωρινές. Νέες εργασιακές δραστηριότητες σε κάνουν να ξεφεύγεις από την στασιμότητα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Το μυαλό τριγυρνά στο χτες, σε κουβέντες, συζητήσεις, στιγμές, σε ήχους φωνής και σε λόγια που άγγιξαν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου … Έτσι ξαφνικά λοιπόν φίλε μου Αιγόκερε, αρχίζεις και ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα από τα στενά όρια της λογικής σου και εκφράζεις τις ευαισθησίες σου και το συναίσθημά σου! Η αισθηματική σου ζωή είναι έντονη, δραστήρια και σε διεγείρει. Τα επαγγελματικά μπορούν να μπουν σε μία σειρά… Κάποιες στιγμές όμως μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και δεν σε νιώθουν …! Μην ξεχνάς ο ανάδρομος Ερμής μας χορεύει όλους στο ταψί!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03- 10/03) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

 

Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα αφού συνοδεύεται και από Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ… Το ζητούμενό σου φίλε μου Υδροχόε είναι να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και ασφαλές πλαίσιο στη ζωή σου… Με τον Ουρανό να περνά στο ζώδιο του Ταύρου οι διακυμάνσεις όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε αποσυντονίζουν! Τα οικονομικά έχουν τις αστάθειές τους και τώρα θα με ρωτήσεις «Τίποτα καλό δεν έχεις να μου πεις Oroskope»;;;; Μα ναι Υδροχόε μου η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου, λάμπεις από γοητεία, ερωτισμό και ναι …έστω και αν το ταμείο είναι μείον εσύ το διασκεδάζεις!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (04/03 – 10/03) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

 

Μία ολοκαίνουργια Νέα Σελήνη έρχεται για να δώσει το φως που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσο ανέφικτα και αυτά να σου φαίνονται … Αυτή την εβδομάδα βάζεις στα σκαριά τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου, ναι αυτά που έκανες εδώ και καιρό και όλο κάτι συνέβαινε και έμεναν πίσω… Έχουμε και τον Ερμή να γυρνώ ανάδρομος στο ζώδιο σου και έφτασε η ώρα να ξεσκονίσεις το ντουλάπι των αναμνήσεων και να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις από το χτες …