Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Life
22/01/2021 | 10:11

Η Superbrand awarded Liqua κλείνει φέτος έντεκα χρόνια παρουσίας στην αγορά του ατμίσματος. Από το 2008 είναι από τις πρωτοπόρους εταιρίες με στόχο την οριστική απαλλαγή των καπνιστών από το βλαπτικό κάπνισμα. Η Liqua διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα εργαστήρια παραγωγής προϊόντων ατμίσματος, υψηλών προδιαγραφών, παραγωγή και εμφιάλωση. Η βραβευμένη εταιρία υγρών αναπλήρωσης πρωταγωνιστεί στην ατμιστική κοινότητα με τα αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα της. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και στην απόλαυση δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων με γεύσεις γλυκών, φρούτων αλλά και καπνικών που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Ελλήνων ατμιστών. Οι καπνικές γεύσεις της Liqua είναι best seller παγκοσμίως και σύμφωνα με τα λεγόμενα πρώην καπνιστών 1 στους 3 ξεκίνησε το άτμισμα με υγρά αναπλήρωσης Liqua και μια απλή συσκευή pen style της εταιρίας Aspire.

Η Aspire είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με χιλιάδες συσκευές ατμίσματος τελευταίας τεχνολογίας. Για τους γνώστες του ατμίσματος, η Aspire είναι το συνώνυμο της ολοκληρωμένης ατμιστικής εμπειρίας τόσο για τον αρχάριο ατμιστή που διανύει τα πρώτα του βήματα στο άτμισμα, όσο και τους έμπειρους ατμιστές που αναζητούν κορυφαία απόδοση και λειτουργία. Μία ακόμη αξιόπιστη εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων που ανταγωνίζεται στενά την Aspire είναι η Vaporesso.

Η Vaporesso είναι παγκοσμίως γνωστή για τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της τα οποία ξεχωρίζουν για την απόδοση αλλά και το μοναδικό στυλ στο άτμισμα. Πρόκειται για μία δυναμική εταιρία που εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου προσφέροντας στους ατμιστές μία προηγμένη εμπειρία. Το 2009 η Vaporesso, εκτόξευσε τις πωλήσεις της με την ενσωμάτωση της πλακέτας Axon chipset που προσφέρει γρήγορη εκκίνηση, απροβλημάτιστη λειρουργία αλλά και υψηλή απόδοση.

Τη σκυτάλη των πετυχημένων εταιριών ηλεκτρονικών τσιγάρων παίρνει η Innokin που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα καινοτόμα και εργονομικά σχεδιασμένα προϊόντα της. Η Innokin ιδρύθηκε το 2011 και αναμφίβολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς η εταιρία διαθέτει παραπάνω από 35 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο τομέα της εφεύρεσης, 122 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού και 286 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μοντέλα χρησιμότητας. Ξεχωρίζει για την μεγάλη γκάμα σε mods, ατμοποιητές επισκευάσιμους αλλά και εργοστασιακούς και pods.

Τα pods μπήκαν στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια και από τότε έγιναν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και πως να μην γίνουν όταν μας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς διαδικασίες και προβληματισμούς; Μία δοκιμή του Airscream pod θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές. Το Airscream είναι μία απλή στη χρήση συσκευή που ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα. Διαθέτει προγεμισμένες αμπούλες σε πέντε υπέροχες γεύσεις με νικοτίνη 9mg ή 19mg, αλλά και powerbank το Airscream Airsbox που λειτουργεί ως θήκη επαναφόρτισης και μεταφοράς της συσκευής. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία του αλλά και ο εξαιρετικός του σχεδιασμός για καθημερινή χρήση.

Και εφόσον μιλάμε για μυστικά, “Το μυστικό της επιτυχίας για ένα προϊόν είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό”, δήλωσε η περίφημη Αμερικάνικη εταιρία υγρών αναπλήρωσης σε πρόσφατο blog της, Halo. H Halo, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση προϊόντων που μπορούν να αντικαταστήσουν εκείνα του καπνού φέρνει στο προσκήνιο της παγκόσμιας αγοράς ελεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα που διασφαλίζουν τη μέγιστη απόλαυση για τον ατμιστή, αλλά και όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την υγεία του. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εγκατάστασεις παραγωγής στο Gainesville στη Φλόριντα. Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά με βαθμολογία Φαρμακοποιίας, γνωστό ως USP. Τα αρώματα αλλά και οι αρωματικές ύλες της Haloαποτελούνται από πρόσθετα τροφίμων, εγκεκριμένα από την Ένωση Κατασκευαστών Αρωματικών Υλών και Εκχυλισμάτων. Δίνει μεγάλη προσοχή στη σωστή συσκευασία αλλά και όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για το καταναλωτικό κοινό της.

Η συσκευασία των προϊόντων είναι ένα θέμα που απασχόλησε και την Kυπριακής προέλευσης εταιρία υγρών αναπλήρωσης Mad Juice. Η Mad Juice είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρει όλα τα προϊόντα της σε χάρτινη συσκευασία με δώρο γλυκερίνη για την παραγωγή των DIY υγρών της. Η περίφημη εταιρία είναι ένα από τα κορυφαία brand υγρών αναπλήρωσης με αμέτρητες βραβεύσεις σε εκθέσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το 2019 η Mad Juice κατέκτησε την 3η θέση ώς Best Overall Brand στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πρώην καπνιστών σε όλη την χώρα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις απολαυστικές συνταγές της.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer