Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν
Πως να φτιάξεις τον τέλειο φωτισμό στο σπίτι σου!
21/01/2021 | 17:50

Όλοι οι επισκέπτες μας εντυπωσιάζονται από το φωτισμό του σπιτιού μας, πόσο σωστά μοιράζεται το φως σε όλες τις γωνιές χωρίς να αφήνει ακάλυπτα μέρη. Τα υλικά που έχουμε επιλέξει είναι ανάλαφρα και χωρίς ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία που θα επιβάρυναν τη διακόσμηση. Ούτως ή άλλως όλο μας το σπίτι κινείται σε μοντέρνες, λιτές γραμμές. Αυτή τη μίνιμαλ τακτική ακολουθήσαμε και στην επιλογή των φωτιστικών μας.

Η ανανέωση του χώρου μας είναι ορατή και δίνει αίσθηση δροσιάς και νότα χαράς στο σπίτι μας , που μας ωθεί να απολαμβάνουμε τις ώρες μας ακόμα περισσότερο. Μετά από ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο καταλήξαμε ότι το στυλ μας μπορεί να αντιπροσωπευθεί μόνο από τη Luminus Lighting που παρέχει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε ότι διαθέτουν μια μεγάλη συλλογή από κρεμαστά φωτιστικά κατασκευασμένα από ψαθί ή από κλασσικό ξύλο σε διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να βρούμε αυτά τα είδη και τα χρώματα που μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στον ήδη διακοσμημένο χώρο μας. Όπως μιλήσαμε τηλεφωνικά μαζί τους παρέχονται οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης σε κάθε προϊόν τους. Επίσης, όπως μας διαβεβαίωσαν σε όλα τους τα είδη παρέχεται πολυετή γραπτή εγγύηση κατασκευαστή. Οι συνεργάτες τους είναι γνωστοί οίκοι κατασκευής φωτιστικών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που μετά από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας πιστοποιούν την πιστότητα και την αποδοτικότητα των προϊόντων.

Στο site τους είδαμε κρεμαστά φωτιστικά φτιαγμένα με ιδιαίτερη αισθητική και γούστο που σίγουρα καλύπτουν και άλλες αναζητήσεις  για διαφορετικούς από το δικό μας χώρο. Τα προϊόντα τους είναι κατανεμημένα σε κατηγορίες σύμφωνα με τις διακοσμητικές τους προδιαγραφές, κάτι που καθιστά εύκολη την αναζήτηση, αλλά και πολύ εύχρηστο το site. Επίσης οι αποστολές τους είναι πανελλαδικές, οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα το ότι η Luminus Lighting έχει σαν έδρα το νησί της Κεφαλονιάς, αφού συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες που εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση όλων των ειδών.

Για την κρεβατοκάμαρα μας, έπειτα από πολλή σκέψη επιλέξαμε από τη συλλογή τους με τα φωτιστικά οροφής ένα led εξάφωτο που ρυθμίζεται η δυναμικότητα του φωτός από τον ηλεκτρικό διακόπτη του δωματίου. Έτσι το φως της κρεβατοκάμαρας μπορεί να ρυθμιστεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τη διάθεση μας. Όλες η συλλογές τους είναι εμπλουτισμένες με εξαιρετικά πρωτότυπα είδη και υλικά που είναι άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους. Επιπλέον, αυτό που μας ενθουσίασε ήταν ότι τόσο τα φωτιστικά οροφής, όσο και τα κρεμαστά φωτιστικά είναι άμεσα διαθέσιμα, οπότε ό,τι βλέπαμε στο siteτους μπορούσαμε να το αποκτήσουμε χωρίς καθυστερήσεις. Γενικά, εντυπωσιαστήκαμε από τις ενημερωμένες συλλογές και από τα διαθέσιμα προϊόντα, αυτή την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε άμεσα διαθέσιμα είδη, δεν τη βρήκαμε πουθενά αλλού, όσο και αν ψάξαμε.

Όλα τα φωτιστικά που παραγγείλαμε ήρθαν πέντε μέρες αργότερα στην πόρτα μας με δωρεάν μεταφορικά έξοδα, αφού έχουν προβεί σε ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές εταιρείες. Όλα τα είδη ήταν ακριβώς όπως τα βλέπαμε στο site, στις διαστάσεις που διαφήμιζαν και αληθινά πολύ εύκολα στην τοποθέτηση τους. Μετά την άριστη συνεργασία που είχαμε με τη Luminus Lighting, μπορούμε να πούμε ότι έχει μεγάλη σημασία ο επαγγελματίας να σέβεται τους πελάτες του και να αγαπάει τη δουλειά του αφού ποτέ δεν ησυχάζει και διαρκώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο του.