Υπάρχει ετήσιος σχεδιασμός
Ο Θόδωρος απαντάει στο ekefalonia για τη μη συμμετοχή της ΠΙΝ στην στην 5η Athens International Tourism Expo 2018
Πολιτική
09/12/2018 | 17:05

Με αφορμή το δημοσίευμα -ρεπορτάζ της συνεργάτιδα μας και έμπειρης δημοσιογράφου Ελένης Βαλλιανάτου για την απουσία της Περιφέρεια στην 5η Athens International Tourism Expo 2018 άμεση απάντηση έστειλε στην ιστοσελίδα μας ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος.

 

Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης αναφέρει στην απάντηση του:

 

H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στις τουριστικές εκθέσεις που κρίνει ότι παρέχουν αξιοπιστία και προωθούν το τουριστικό μας προϊόν. Η συμμετοχή στις εκθέσεις αποφασίζεται το προηγούμενο έτος από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.

Eίναι αυτονόητο ότι δεν προστρέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση βαφτίζεται από τους διοργανωτές της ως διεθνής έκθεση κ.λπ.  κ.λπ. το δημόσιο χρήμα δεν είναι για πέταμα, φαντάζομαι και δική σας άποψη θα είναι αυτή.

κατά συνέπεια τίτλοι του στυλ “δεν συμμετείχε το ΙΟΝΙΟ” η δεν συμμετείχε η Περιφέρεια στην τάδε  “έκθεση” που προβάλλετε στις στήλες σας , είναι παραπλανητικές και ενέχουν τον κίνδυνο να θεωρηθούν ότι εμπεριέχουν σκοπιμότητα.

Στην διάθεση σας για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της ΠΙΝ.

 

Η απάντηση του ekefalonia.gr στο Περιφερειάρχη θα έρθει από την αγαπημένη σε όλους στήλη μας «Άνω Κάτω και Πλαγίως» τις επόμενες ημέρες.  Μείνετε συντονισμένοι..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ