Από τα καλά νέα του χθεσινού συμβουλίου
Ο Δήμος μειώνει τα τέλη κοινοχρήστων 60% στην πλ. Βαλλιάνου και την οδό Βαλλιάνου -Δεν αυξάνονται πουθενά μέσα στο 2018
Πολιτική
21/12/2017 | 11:43

Από τα καλά νέα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ήταν η απόφαση να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα τα τέλη για τη διάθεση των κοινοχρήστων χώρων στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κεφαλλονιάς, καθώς και η μείωση των τελών κατά 60% σε σχέση με πέρυσι για την πλατεία Βαλλιάνου και την οδό Βαλλιάνου, λόγω των έργων για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Αν και μερίδα της αντιπολίτευσης δεν έδειξε να «εκτιμά» την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για τα τέλη που ήρθε για έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο και αντέδρασε ποικιλοτρόπως, ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει, αφού πρόκειται για μια μεγάλη οικονομική «ανάσα» για τους επιχειρηματίες της πλατείας Βαλλιάνου και της οδού Βαλλιάνου, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκαν για αρκετούς μήνες, λόγω των έργων στο κέντρο του Αργοστολίου και της αναμενόμενης πτώσης του τζίρου τους.

Έτσι λοιπόν, σε σχέση με πέρυσι, τα τέλη κοινοχρήστων παραμένουν ίδια στις κατά τόπους δημοτικές ενότητες, ενώ στην κεντρική πλατεία (Π. Βαλλιάνου), και οδό Παναγή Βαλλιάνου μειώνονται από 41,00 ευρώ σε 25,00 ευρώ / τ.μ. Η Αντιδήμαρχος των οικονομικών μάλιστα, κα Σοφία Γαρμπή, απαντώντας σε αιτιάσεις και ερωτήσεις, απάντησε πως η απόφαση αυτή του Δήμου είναι απλώς το δίκαιο και το σωστό για τους επιχειρηματίες της εν λόγω περιοχής του Αργοστολίου.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer