Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου
ΝΟΔΕ: “Πολιτική εμπάθεια εναντίον της Ν.Δ. από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο”
Πολιτική
15/02/2018 | 15:56

Με έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς για την επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, κ. Οικονόμου, και κλιμακίου του τομέα στην Κεφαλλονιά.

Δυστυχώς είναι μια παλαιοκομματικού τύπου ανακοίνωση, γεμάτη πολιτική εμπάθεια εναντίον της ΝΔ.

Επειδή δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω από εδώ και πέρα υπενθυμίζουμε στον κ. Προέδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου ότι :

Α) αρνήθηκε με ανοίκειο τρόπο την συνάντησή του με τον Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ όταν δέχτηκε τηλεφωνική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Κατσιγιάννη.

Β) αντί να αναγνωρίσει ότι για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, κλιμάκιο Τομέα Υγείας ενός μεγάλου κόμματος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αργοστολίου, το Νοσοκομείο Ληξουρίου και το Κέντρο Υγείας Σάμης, έβγαλε ένα λίβελο πολιτικολογίας κατηγορώντας την ΝΔ για τα χάλια της υγείας που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιφέρει στην υγεία (και ειδικά στο νομό μας!!!) τα τελευταία τρία χρόνια.

Γ) λειτούργησε ως απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης που έχει οδηγήσει τους επαγγελματίες οδοντίατρους σε απόγνωση με την ληστρική φορολόγηση και την ασφαλιστική αφαίμαξη του εισοδήματός τους. Αντί να μας πει κάτι γι’ αυτά, έψαχνε στο απώτερο παρελθόν για να μας εξηγήσει τα συναισθήματά του και τις πολιτικές του προτιμήσεις…

Τέλος, πρέπει να ξαναπούμε ότι η ΝΔ θα είναι κοντά στους επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ανεξαρτήτως κόμματος και πεποιθήσεων και είμαστε ανοικτοί σε κάθε συζήτηση και συνάντηση, με αποκορύφωμα την διοργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Κεφαλλονιά τον Απρίλιο του 2018.

ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ