Ενωτικό κλίμα
Όλα όσα έγιναν στη κλειστή συνεδρίαση της ΝΔ στο Κάπιτολ -Τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις [εικόνες]
Πολιτική
15/02/2018 | 15:53

Σε κλίμα ενότητας και με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες η πολύωρη συνάντηση της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) της ΝΔ στο Αργοστόλι, παρουσία του κλιμακίου της ΝΔ που βρέθηκε στην Κεφαλλονιά 14 και 15.02.2018 αποτελούμενο από τον Τομεάρχη Υγείας και Ιονίων Νήσων, κ. Βασίλη Οικονόμου, τον Γραμματέα Οργανωτικού, κ.  ΣτέλιοΚονταδάκη, τον αναπληρωτή γραμματέα, κ. Δαρδαμάνη και τον αρμόδιο Τομεάρχη, κ. Σκορδαλή από τον Πύργο.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία συλλήβδην λόγω της σκληρής πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, αλλά και σε τοπικά που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των τοπικών οργανώσεων και της ΝΟΔΕ, με σκοπό την νίκη σε επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Οικονόμου για το θέμα του αναπτυξιακού συνεδρίου της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλλονιά τον Απρίλιο, για το οποίο ζήτησε την συμμετοχή όλων των φορέων χωρίς κανένα αποκλεισμό και την συνεργασία όλων, ώστε να επιλεγούν οι τομείς εκείνοι που απασχολούν περισσότερο και να διαμορφωθούν αξιόλογες προτάσεις για τον τόπο. Άλλωστε, μέσα από αυτό το συνέδριο διαμορφωθεί εν πολλοίς και το πρόγραμμα της ΝΔ για την Κεφαλλονιά και τα Ιόνια νησιά.
Βασικός ομιλητής στην συνάντηση ήταν ο γραμματέας οργανωτικού, κ. Στέλιο Κονταδάκης, ο οποίος δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων για πολλά θέματα, παράπονα για δυσλειτουργίες, αλλά και προτάσεις που πρέπει να αξιολογηθούν για την καλύτερη λειτουργία των τοπικών οργανώσεων. Ο ίδιος έκανε μια παρουσίαση του τι έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο σε επίπεδο οργάνωσης της παράταξης συνολικά, αλλά και επιλογών των τοπικών με σκοπό την εξωστρέφειά τους και την παραγωγικότητά τους. Παράλληλα τόνισε σε όλους τους τόνους ότι κανείς δεν περισσεύει, η ενότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας και η αλήθεια προς τους πολίτες είναι το όπλο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο περιφερεικός σύμβουλος κ Σωτήρης Κουρής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ανουσάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Ματιάτος  κ.α.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ