Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό δημ. συμβούλιο
Λυκούδης προς Λαϊκή Συσπείρωση: Βρείτε άλλη “κασέτα” να βάλετε, η Kefalonian Lines δεν χρωστά ούτε ευρώ [εικόνες+βίντεο]
Πολιτική
31/10/2017 | 13:25

Κι ενώ ήταν όλα ήρεμα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, μετά την αποχώρηση και του μεγαλύτερου μέρους της Αντιπολίτευσης(έμεινε μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση), τα αίματα “άναψαν” και πάλι όταν η συζήτηση έφτασε προς το τέλος, στο θέμα της έγκρισης της τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Μοσχονάς, ήταν απών, αφού έπρεπε να είσαι στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά είχε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα, γιατί υπήρχαν ζητήματα που εκκρεμούσαν.

Τόσο ο κ. Γκισκγίνης όσο και ο κ. Κουρούκλης από την Λαϊκή Συσπείρωση με τις τοποθετήσεις τους άφησαν να αιωρούνται ερωτηματικά σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν εταιρείες να χρωστούν χρήματα στο Λιμενικό Ταμείο..

Για πρώτη φορά, αν και δεν το συνηθίζει, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης, στην οικογένεια του οποίου ανήκει η Kefalonian Lines, απάντησε για τα υποτιθέμενα χρέη της εταιρείας του, τονίζοντας ότι η Kefalonian Lines, όχι μόνο δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ, αλλά από το 2013 δεν έχει πάρει τις εκ νόμου επιστροφές από το Λιμενικό Ταμείο και για αυτό έγινε ένας διακανονισμός.

Παράλληλα, σχολίασε πως η εταιρία παλεύει μέσα από αντίξοες συνθήκες να επιτελέσει την κοινωνική της αποστολή, ειδικά μετά τη γραμμή της Πάτρας – Σάμης που ανέλαβε . Κάλεσε τέλος τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης να βρουν άλλη κασέτα να βάλουν γιατί αυτή πάλιωσε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer