Έχει έρθει η ώρα για αλλαγή
Συνεχίζει η συμμαχία Θεόφιλου-Σπαθή για το Επιμελητήριο
Πολιτική
31/10/2017 | 13:01

Υπό το καθεστώς πλήρους πανικού βρίσκεται το στρατόπεδο “Σπαθή-Μιχαλάτου” καθώς βλέπει ότι όσο πλησιάζει η η ημερομηνία των εκλογών για το τοπικό Επιμελητήριο, τόσο η “ψαλίδα” υπέρ του Σπύρου Γασπαρινάτου και του συνδυασμού του “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” ανοίγει και μία ακόμη ήττα βρίσκεται ante portas. Καθώς λοιπόν τα χρονικά όρια στενεύουν και το “οπλοστάσιο” στερεύει από επιλογές, στρατηγικές κινήσεις και επιχειρήματα, η “συμμαχία Μιχαλάτου-Σπαθή” επιστρατεύει το ύστατο όπλο της “λάσπης”και  της “παραπληροφόρησης”. “Περίεργα” ανώνυμα δημοσιεύματα περί δήθεν “εκβιασμών συνειδήσεων” και “υπόγειων συμφωνιών” αλλά και άλλα που επιχειρούν να συνδέσουν τα θέματα του Δήμου με τις εκλογές στο Επιμελητήριο.

Είναι λυπηρό το γεγονός, ότι αντί να ασχολούνται ουσιαστικά με τα προβλήματα των επαγγελματιών, κάποιοι αφιερώνονται στη διάδοση ψευδών ειδήσεων, στο “πόλεμο λάσπης” και σε άλλες τακτικές οι οποίες θεωρούν ότι θα ανακόψουν την πορεία την νέας ομάδας που έχει σχηματιστεί για το Επιμελητήριο με το Σπύρο Γασπαρινάτο.

Παρακολουθώντας αυτές τις τακτικές και τις στρατηγικές της “συμμαχίας Σπαθή-Μιχαλάτου”, όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή στο Επιμελητήριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer