Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο
Ανουσάκης προς Λαϊκή Συσπείρωση: Βοά η κοινωνία για τους “υποβολείς” σας… [βίντεο]
Πολιτική
31/10/2017 | 13:44

Η σχέση του κ. Νίκου Ανουσάκη με την Λαϊκή Συσπείρωση είναι γνωστή, όπως και οι συχνές λογομαχίες τους κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων. Χθες, για το θέμα της τροποποίησης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου, η φράση του κ. Κουρούκλη της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι “βοά” η κοινωνία για όσα γίνονται στο Λιμενικό Ταμείο ήταν που πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ.

Ο κ. Ανουσάκης, αφού πρώτα σχολίασε πως αποτελεί πολιτική απρέπεια της Λαϊκής Συσπείρωσης να αναφέρεται σε θέματα για τα οποία δεν μπορεί να απαντήσει ο κ. Μοσχονάς, αφού δεν είναι παρών, συνέχισε απαντώντας τόσο για τις απευθείας αναθέσεις και την πλωτή εξέδρα του Φισκάρδου όσο και για την kefaonian Lines και μάλιστα τόνισε πως δεν έχουν το σθένος να αναγνωρίσουν την κίνησης της τελευταίας να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα για την Βόρεια Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.

Στο τέλος, δηκτικά, είπε “ξέρουμε όλοι ποιοι είναι οι υποβολείς σας, βοά η κοινωνία για τους υποβολείς σας, ξέρουν όλοι τον ρόλο που παίζετε”…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer