Κρύβει μέσα της όλο το ελληνικό καλοκαίρι
Κουτσουπιά: Η «κρυμμένη» παραλία της Κεφαλονιάς-Λευκό βότσαλο και γαλαζοπράσινα νερά [εικόνες]
Τουρισμός
16/06/2019 | 19:42

Καταπράσινα δέντρα, γαλαζοπράσινα νερά και λευκό βότσαλο. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει όποιος φτάνει στην παραλία Κουτσουπιά της Κεφαλονιάς.

Η εν λόγω παραλία της Κεφαλονιάς κρύβει μέσα της όλο το ελληνικό καλοκαίρι, καθώς τι θέλει κανείς αυτή την εποχή: Ξεκούραση σε παραδεισένια νερά με τους ήχους της φύσης να του τριβελίζουν τα αυτιά, μακριά από σκοτούρες και έγνοιες.

Η παραλία Κουτσουπιά βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Κεφαλονιάς, κατά μήκος της ακτογραμμής από την Σάμη προς τον Πόρο. Διαθέτει λευκή άμμο και ψιλό βοτσαλάκι. Ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει εκεί δια θαλάσσης καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Σάμη και την Αντίσαμο. Εάν δεν διαθέτετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα από τα καραβάκια που ξεκινούν από Πόρο ή Σκάλα και κάνουν ημερήσιες εκδρομές στις ομορφιές της Κεφαλονιάς και των γύρω νησιών, κάνοντας συνήθως μια στάση στην Κουτσουπιά.

Εάν πάλι είστε φίλος της πεζοπορίας μπορείτε να φτάσετε στην παραλία από τη διαδρομή Αντίσαμος – Πόρος. Η απόσταση είναι αρκετή αλλά εύκολη, με την φύση που ξεδιπλώνεται στη διαδρομή να τα κάνουν όλα ακόμη πιο όμορφα.

Πηγή: iefimerida.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer