Τριήμερο Αγίου Πνεύματος
«Βούλιαξε» η Κυλλήνη-Οι εκδρομείς έβαλαν… πλώρη για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο [βίντεο]
Τουρισμός
16/06/2019 | 11:54

Το αδιαχώρητο από τουρίστες και γηγενείς επικρατούσε χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς μεγάλο πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξιδεύοντας σε κοντινές και πανέμορφες τοποθεσίες.

Την τιμητική τους φαίνεται πως είχαν τα νησιά του Ιονίου, με τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά να αποτελούν τους βασικούς προορισμούς των εκδρομέων.

Με τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο αυτό το τριήμερο και τις θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος να παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, λογικό ήταν πολλοί να παρατήσουν για λίγο την καθημερινή ρουτίνα και να καταφύγουν οικογενειακά για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τα μπάνια τους στις όμορφες παραλίες των δυο νησιών. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που υπήρξε στο λιμάνι της Κυλλήνης, το οποίο «πλημμύρισε» από κόσμο που ήταν έτοιμος για την τριήμερη «εξόρμησή» του.

Στην τεράστια κίνηση που παρατηρήθηκε χθες, εστίασε ο ταξιδιωτικός πράκτορας Γιάννης Παπανικολάου: «Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να επιθυμεί να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά του, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα συγκριτικά με πέρυσι. Ιδιαίτερα για το νησί της Ζακύνθου, η κίνηση ήταν τεράστια. Η πληρότητα σε όλα τα δρομολόγια για Κεφαλονιά-Ζάκυνθο έφθασε το 100%».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ!

Από προσμονή και χαρά ήταν «πλημμυρισμένοι» οι εκδρομείς που κατέκλυσαν το λιμάνι της Κυλλήνης, περιμένοντας την ώρα που θα επιβιβαστούν στο καράβι και θα ξεκινήσουν οι ολιγοήμερες αλλά ιδιαίτερα αναζωογονητικές τους διακοπές. Την τιμητική της φαίνεται πως είχε η Ζάκυνθος περισσότερο και η Κεφαλονιά ακολούθως, καθώς αποτέλεσαν τους βασικούς προορισμούς για τους περισσότερους. Από την Ηλεία, αλλά και διάφορα μέρη της Ελλάδας, πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην Κυλλήνη προκειμένου να ανέβουν στο καράβι που θα τους οδηγούσε στον τελικό προορισμό τους. Αρκετοί απ’ αυτούς ήταν προετοιμασμένοι καιρό τώρα, έχοντας επιλέξει τον προορισμό τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πηγή: patrisnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer