Σίγουρα μια ταινία που θα περάσετε υπέροχα και θα θυμάστε ευχάριστα για καιρό, καλή προβολή!
«Κι αν σου κάτσει» σήμερα στο Θέατρο Κέφαλος
Κινηματογράφος
15/03/2011 | 08:34

Πάμε σινεμά

με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο

Η νέα του ταινία του Γούντι Άλεν με τίτλο «Κι αν σου κάτσει» παρουσιάζει το θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι την Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ.

Η νέα του αγαπημένου σκηνοθέτη μικρού και μεγάλων είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όσοι την έχουν παρακολουθήσει μένουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Με αρχή το Mach Point ο Γούντι Άλεν δείχνει το σαφή το προσανατολισμό στις πιο mainstream θεματολογίες και δημιουργεί μια ακόμη εύπεπτη και διασκεδαστική ταινία που μπορεί να ψυχαγωγήσει κάθε είδους ενήλικους (ή και μη) θεατές.

Από πλευράς ερμηνείας των πρωταγωνιστών και σκηνοθετικής άποψης ο Γούντι Άλεν ξαναβρίσκει τον παλίο καλό του εαυτό και το στυλ που όλοι αγαπήσαμε στις ταινίες του κάνοντας τον Λάρυ Ντέιβντ και την Έβαν Ρατσελ Γούντ να ενσαρκώνουν με συναρπαστικό τρόπο τους ρόλους που υποδύονται.

Σίγουρα μια ταινία που θα περάσετε υπέροχα και θα θυμάστε ευχάριστα για καιρό, καλή προβολή! Cue card talk about the tv program that you watched and online essay writing service disliked, please say when and where was it

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer