Σήμερα το πρωί υπέπεσε στην αντίληψη μας μέσω του yupi.gr μια μικρή, υποβόσκουσα νέα κόντρα στην showbiz και σπεύσαμε να μάθουμε περισσότερα.
Με ποια είναι στα μαχαίρια η Ελεονόρα Μελέτη;
Life
17/03/2011 | 08:08

Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Μιας και υποστηρίζουμε ότι εμπεριέχει Κεφαλονίτικο αίμα μέσα σήμερα το πρωί υπέπεσε στην αντίληψη μας μέσω του yupi.gr μια μικρή, υποβόσκουσα νέα κόντρα στην showbiz και σπεύσαμε να μάθουμε περισσότερα.

Πρωταγωνίστριες στην νέα αυτή κόντρα φέρονται να είναι η δικιά μας Ελεονόρα Μελέτη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που παρουσιάζει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στον Alpha. Η δεύτερη που δεν χάνει ευκαιρία να είναι αιχμηρή σε διάφορες συνεντεύξεις της, προφανώς γιατί έχει τεστάρει ότι τα μεσημεριανά (ή και πολύ πρωινά πολλές φορές) τσιμπάνε εύκολα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στο Dancing With The Stars για να κάνει τον κλακαδόρο όπως δήλωσε. Να σας πω την αλήθεια πολύ νόημα η δήλωση δεν είχε αλλά το ζουμί είναι παρακάτω.

Μόλις το πληροφορήθηκε η Ελεονόρα αυτό, που όπως σας αποκαλύψαμε από τους πρώτους θα συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του DWTS, και έχοντας για καλεσμένο στην εκπομπή της τον Κώστα Μαρτάκη που κι αυτός έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό show σχολίασαν τις παραπάνω δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας λέγοντας ότι θέλει μεγάλη τόλμη να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο show χωρίς να είσαι επαγγελματίας χορευτής.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε προσωπικά στην Ελεονόρα μέσα από το twitter της λέγοντας ότι δεν κρίνει αυτούς που συμμετέχουν αλλά εξηγεί γιατί δεν συμμετέχει η ίδια σε τέτοια φιλανθρωπικά προγράμματα. Αυτά για την ιστορία δηλαδή γιατί ο ντόρος έγινε και το όνομα αμφότερων ακούστηκε και πάλι. Humanitarians wanted to kindly help help me do my homework using http://justdomyhomework.com/ indians walk the white man’s road while the hard-liners stuck to their kill em all beliefs, and no one cared much for the traditional indian heritage and culture

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer