Την αντικαταστάτρια της Ευγενίας Μανωλίδου μάλλον βρήκε το Mega και δεν είναι άλλη από την συμπατριώτισσα μας η Μαρία Μπεκατώρου.
Στο τιμόνι του Master Chef η δική μας Μαρία
Life
14/03/2011 | 15:32

Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Την αντικαταστάτρια της Ευγενίας Μανωλίδου μάλλον βρήκε το Mega και δεν είναι άλλη από την συμπατριώτισσα μας Μαρία Μπεκατώρου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Τηλεάστυ  -μέχρι στιγμής- μετά από διαδοχικά ραντεβού με υψηλά ιστάμενα στελέχη του μεγάλου καναλιού δείχνει να έχει συμφωνήσει σε όλα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι αυτή η παρουσιάστρια του Master Chef Junior .

Το Master Chef Junior είναι μια παραλλαγή του format του κανονικού παιχνιδιού μαγειρικής αλλά αυτήν την φορά με παιδάκια για παίκτες και τα γυρίσματα θα αρχίσουν ακριβώς μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Λέτε να δούμε την Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση του κανονικού Master Chef 2 που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον επόμενο Μάρτιο εκτός απρόοπτου;  Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να θαυμάσουμε στους δέκτες μας την γλυκύτατη Μαρία από Σεπτέμβριο πλέον σε διπλό ταμπλώ αφού δεν προτίθεται να αφήσει το αγαπημένο της Τηλεάστυ και την εκπομπή που παρουσιάζει εδώ και σχεδόν μια 20ετία…

Σημείωση: Η Κεφαλονίτισσα Μαρία Μπεκατώρου είναι κόρη του Σπύρου Μπεκατώρου, δημοσιογράφου- συγγραφέα. Η Μαρία ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2007 με το κόμμα του ΛΑΟΣ στο νησί μας. Discussion are you going to buy my essays take this job in the future

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer