Όχι άλλος εμμπαιγμός
Κεραυνοί Κουρή για τη συνένωση του ΤΕΙ: Ο υπουργός προσπαθεί να μας “χρυσώσει το χάπι”-Παίρνουν το Τμήμα του Ληξουρίου στην Κέρκυρα
Πολιτική
29/05/2018 | 21:53

Ο Υπουργός Παιδείας της Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τερτίπια προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι και ενώ αναμέναμε να παραμείνει το ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ στο Ληξούρι και να δημιουργηθεί και ΤΜΗΜΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ , εξαγγέλει την ίδρυση νέου τμήματος Εθνομουσικολογίας , παίρνοντας βέβαια τον πολύτιμο εξοπλισμό , τους καθηγητές και τους φοιτητές του ΤΗΜΟ στην Κέρκυρα.

Ως αφορά το τμήμα ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ( σε συνεργασία με το ΙΤΣΑΚ ) ούτε λόγος .

Πιστεύουμε και επιζητούμε την αναβάθμιση του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ σε ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτή την αδικία σε ένα τόπο που δέχθηκε το πλήγμα του Εγκέλαδου και οι πληγές παραμένουν ανοικτές ακόμη.

Η Παλική βέβαια δεν αναμένει μετά τους σεισμούς του 2014 αυτή η κυβέρνηση να πράξει ουδέν. Πλήρης εγκατάλειψη τρία χρόνια τώρα , σε όλους τους τομείς , στις υποδομές, την υγεία , την παιδεία . Η τοπική βουλευτής δέχεται τίς αποφάσεις και επιχειματολογει για την ορθότητα των πράξεων του Υπουργού της .

Μήπως , νομίζουν οι κυβερνώντες ότι είναι ακόμη αντιπολίτευση ;

Ο Δήμος Κεφαλονιάς ας αναλάβει την πρωτοβουλία , όχι άλλος εμπαιγμός .

Σωτήρης Κουρής

Περιφερειακός Σύμβουλος

τ. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης .

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer