Το «το κουφό αυτί!» κάνει η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΠΕΦΑΝΗ Α.Ε για μείωση 20% του ενοικίου για την στέγαση των τροφίμων.
Κανονικά έχουν καταβληθεί τα ενοίκια για τη στέγαση των ηλικιωμένων του γηροκομείου
Πολιτική
27/01/2012 | 01:34

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στο δημοσίευμα του Kefaloniapress.gr με θέμα «ΕΠΕΙΓΟΝ!! Απειλούνται με έξωση οι φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου» και παρακαλούμε για την δημοσίευση της απάντησης ώστε το αναγνωστικό σας κοινό να λάβει πλήρη γνώση των γεγονότων (κάτι που θα έπρεπε να είχατε κάνει εσείς εάν νομίζετε ότι ασκείτε έγκριτη και αμερόληπτη δημοσιογραφία).
Θα θέλαμε λοιπόν, να ενημερώσουμε ότι τα ενοίκια προς την εταιρία ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΠΕΦΑΝΗ Α.Ε. καταβλήθηκαν κανονικά μέχρι και τον Οκτώβριο του 2011, οπότε, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ζητήσαμε μείωση του ενοικίου κατά 20%, σύμφωνα με τον Ν. 4002/2011 άρθρο 21 περί «Μισθώσεις Ελληνικού Δημοσίου» (με αναδρομική ισχύ από 1/7/2010). Η «απάντηση» από την εταιρεία ήρθε στις 22/12/2011, με την κοινοποίηση αγωγής για την καταβολή όχι μόνο των ενοικίων Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2011, αλλά και Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με την συμφωνημένη διάρκεια μίσθωσης. Ακολούθησε, δε, εξώδικο για την μη καταβολή των ενοικίων

Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2011 και Ιανουαρίου 2012. Στο μεταξύ, ουδεμία απάντηση στο αίτημα της μείωσης του ενοικίου («Το κουφό αυτί!»), ενώ στο συνολικό οφειλόμενο ποσό που αναγραφόταν στο εξώδικο (σκοπίμως;) δεν είχε αφαιρεθεί το ποσό που είχε καταβάλει το Ίδρυμα στην ΔΕΗ για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΕΤΗΔΕ έτους 2011 και αφορούσε, φυσικά, το κτίριο της εν λόγω εταιρίας.
Είναι φανερό, ότι η δική μας καθυστέρηση στην έγκαιρη καταβολή των ενοικίων έγινε σκόπιμα μέχρι την λήψη απάντησης στο δίκαιο και καθ όλα νόμιμο αίτημά μας. Άλλωστε, σύμφωνα με την αναδρομικότητα του Νόμου, μας όφειλαν, δεν οφείλαμε! Αντ’ αυτού λάβαμε αγωγή, χωρίς ούτε καν προφορική προειδοποίηση ή άλλη επικοινωνία.
Επίσης, στο θέμα του «αδιεξόδου» που θέσατε στην φιλοξενία του συνόλου των τροφίμων στο νέο κτίριο, σας ενημερώνουμε ότι, τόσο ο Δημαρχος Κεφαλονιάς κος Αλέξανδρος Παρίσης, όσο και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κος Γεράσιμος Αποστολάτος κάνουν «αγώνα δρόμου» προκειμένου να προχωρήση άμεσα η δημοπράτηση της Β΄ φάσης του έργου, ενώ στα χέρια του Δ.Σ. υπάρχει εναλλακτική λύση (plan B’) για την τακτοποίηση όλων των φιλοξενουμένων στο κτίριο της Α΄ φάσης.
Τέλος σχετικά με το ζήτημα της πρόσοψης του KEFALONIA STAR, για το οποίο πολύς ντόρος έχει γίνει, ενημερώνουμε ότι υπάρχουν καθαιρεμένα σοβαντίσματα τα οποία έχουν γίνει με εντολή της εταιρίας Αφοι Μιχ. Πεφάνη Α.Ε., από τον εργολάβο κο Κατσικά, ο οποίος ανέλαβε την επισκευή και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από πτώση υλικών.
Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, όντας το πιο παλιό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, παράγει όλα αυτά τα χρόνια ουσιαστικό έργο, χωρίς όμως να τυγχάνει καλοπροαίρετων και επιδοκιμαστικών σχολίων από τον τοπικό τύπο. Ο σκοπός, φυσικά, του Ιδρύματος δεν είναι η προβολή του στα μέσα. Λειτουργώντας κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς την παραμικρή επιχορήγηση από τον Δήμο, παρά μόνο από δωρεές απλών και ευσυνείδητων πολιτών, προσπαθεί να ανταποκριθεί και να επιτελέσει τους σκοπούς του όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφήστε το να κάνει την δουλειά του. Τα κακόβουλα και ανυπόστατα   σχόλια    «αλλοιώνουν»    την    εικόνα   του   και
προκαλούν την δυσφορία και την καχυποψία όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των απανταχού Κεφαλλήνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ In 1911, the supreme court ordered the dissolution of the https://justdomyhomework.com/ standard oil company

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer