"Μην ξεχνάτε την Φιλαμρονική σας"
Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου: Έκκληση να καταβληθούν οι οικονομικές συνδρομές
Πολιτισμός
13/04/2020 | 09:54

Μακρόχρονη παράδοση απαιτεί η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου να ενισχύεται ιδιαίτερα, οικονομικά, σε περιόδους κρίσεως, ακριβώς για να μπορεί να στηρίξει τον πολιτισμό και την πολιτισμική παιδεία του τόπου μας, που, σε τέτοιες περιόδους, διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

Κατανοούμε ότι ελάχιστα μπορεί να προσφέρει ο Ληξουριώτης αυτές τις ημέρες της μείωσης της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και μεταθέτουμε τον προβληματισμό και τις εκκλήσεις μας για ενίσχυση της Φιλαρμονικής μας σε μελλοντικό χρόνο, αμέσως μόλις, με το καλό, θα έχουν όλα περάσει και η ζωή μας θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Προς το παρόν ζητάμε μόνο δύο πράγματα:

α) Παρακαλούμε όσους συνδρομητές δεν έχουν καταβάλει την συνδρομή του έτους 2019 (40€) να επικοινωνούν για την καταβολή της με τον Ταμία κ. Παναγή Λιβιεράτο, τον Έφορο κ. Σπύρο Σταθάτο  ή με τον Πρόεδρο κ. Ιωσήφ Λουκέρη. Η καταβολή μπορεί να γίνει και στον λογαριασμό του Σωματείου στην Εθνική Τράπεζα (ΙΒΑΝ GR 2601102930000029329602303) καθώς και από το ιστολόγιο μας στην ένδειξη “Συνδρομή 2019 pay now”.

β) Παρακαλούμε όλους σας, σε αυτόν τον δύσκολο καιρό να φυλάξετε έστω μια μικρή γωνιά στο μυαλό σας και στην καρδιά σας για την Φιλαρμονική μας.

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Από το Διοικητικό Συμβούλιο

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer