600 δις ευρώ καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό και η κυβέρνηση ακόμη «ψάχνει στο άγνωστο»
Η εθνική μας μοναξιά… και ο Γιακουμάτος
Πολιτική
12/03/2011 | 08:45

Να πληρώσουν οι καφετζούδες με τις καταθέσεις των 6 εκ. ευρώ, οι γιατροί και οι δικηγόροι του Κολωνακίου με τις αμύθητες περιουσίες αλλά και οι αεριτζήδες μάνατζερ με οικονομίες άνω των 25 εκ. ευρώ ζητάει με επίκαιρη ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών ο Κεφαλονίτης βουλευτής Γεράσιμος ώστε να βγουν, όπως τονίζει, οι πολίτες αλλά και η χώρα από την εθνική κατάθλιψη που μας έχει χτυπήσει.

Ο Κεφαλονίτης βουλευτής της Ν.Δ. προτείνει στην κυβέρνηση να διευκολύνει το ΣΔΟΕ, φέρνοντας ρύθμιση στη Βουλή με τη συναίνεση όλων των κομμάτων και με την οποία θα φορολογούνται με συντελεστή 40% όλες οι καταθέσεις σε τράπεζες, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις και για το ύψος των οποίων δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ φόρος. Ταυτόχρονα να θεσπιστεί και η καταβολή των προσαυξήσεων που αναλογούν, όπως ακριβώς πληρώνει κάθε Έλληνας πολίτης.

«Και ποιος φοβάται τέτοια ρύθμιση;», διερωτάται ο βουλευτής.

«Πέραν όλων αυτών δημοσίευμα έγκριτου ξένου περιοδικού κάνει λόγο για 600 δις ευρώ καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό και η κυβέρνηση ακόμη «ψάχνει στο άγνωστο» ελπίζοντας στο άνοιγμα χρυσών λογαριασμών στην Ελβετία», καταλήγει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Πηγή: zougla.gr i need help with my homework

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer