Ικανοποίηση επικρατεί στο Δημαρχιακό μέγαρο μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία του Αλέξανδρου Παρίση να αναλάβει προσωπικά το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης. Στενός του συνεργάτης έλεγε ότι «αυτό που δεν έκαναν 20 χρόνια οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ, το κατορθώνει ο Αλέξανδρος σε 70 ημέρες».
Λύνει το πρόβλημα ύδρευσης του Αργοστολίου αντικαθιστώντας τους αμιαντοσωλήνες
Πολιτική
11/03/2011 | 20:49

Με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ο Δήμος Κεφαλονιάς αρχίζει να “ξετυλίγει” το σχέδιο που είχε χαραχθεί αμέσως μετά τη νίκη του Νοεμβρίου. Πρόκειται για χρόνια προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει τους δημότες τα τελευταία χρόνια και αποτελούν μάστιγα στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς.

Αλλάζει την ατζέντα
Θέλοντας να αλλάξει την ατζέντα, το γραφείο το δημάρχου, έστειλε δελτίο τύπου, ανακοινώνοντας ότι, με προσωπικές ενέργειες του Αλέξανδρου Παρίση, κατατέθηκε τροποποιημένο τεχνικό δελτίο, με αποτέλεσμα να ενταχθεί το έργο στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων. Κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους οι Αργοστολιώτες θα δουν «φως στο τούνελ» σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλο από την ύδρευση τους.
Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει ότι το έργο «Δίκτυο Ύδρευσης Αργοστολίου-Χαμηλή Ζώνη» είχε απορριφθεί με την υπ’αριθμ.5193/3-8-2010 απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, για 6 σοβαρούς λόγους.
Στην συνέχεια με το υπ’αριθμ.2693/28-01-2011 έγγραφο αποστολής συμπληρωματικών στοιχείων του Δήμου Κεφαλλονιάς και προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, κατατέθηκε τροποποιημένο τεχνικό δελτίο, με αποτέλεσμα να ενταχθεί το έργο στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων, όπως ενημέρωσε προσωπικά σήμερα τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νησιών κ. Τάσος Αποστολόπουλος. Και πιο συγκεκριμένα του ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την ένταξη του έργου.
Το έργο αναμένεται να λύσει το χρονίζον πρόβλημα της ύδρευσης της πόλης του Αργοστολίου, αντικαθιστώντας το πεπαλαιωμένο σύστημα των αμιαντοσωλήνων.
Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Είναι έργο προϋπολογισμού 5.970.000 ευρώ
Η δημοπράτησή του από τον Δήμο Κεφαλλονιάς αναμένεται τις αμέσως προσεχείς ημέρες.»

Σημείωση: οι σχέσεις Αλέξανδρου Παρίση και Τάσου Αποστολόπουλου είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Συγκεκριμένα πληροφορίες του e-kefalonia λένε ότι έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή. We’ll track all how to tell if a phone is rooted https://spying.ninja/tell-android-rooted/ their announcements and give details from behind-the-scenes of their special media events

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer