Σε λιγότερο από πέντε ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από το Δήμο αναλυτικά το έργο ένταξης «αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου», ήρθε νέο… «ραβασάκι» αυτή τη φορά από το Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο ό οποίος λίγο πολύ λέει ότι το έργο αυτό είναι ….διά ενεργειών του.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βουλευτής στην οποία διεκδικεί την… «πατρότητα» της ένταξης του έργου ύδρευσης Αργοστολίου
Πολιτική
12/03/2011 | 09:13

Σας παραθέτουμε τη ανακοίνωση του βουλευτή αναλυτικά: «Την ένταξη του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Αργοστολίου» προϋπολογισμού 5.970.000 Ευρώ στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 στη Κέρκυρα.
Τη διαβεβαίωση αυτή είχε δώσει στο Βουλευτή του Νομού μας Σπύρο Μοσχόπουλο ο κ. Αποστολόπουλος στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής τόνισε την σημασία και την αναγκαιότητα της ένταξης του έργου στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και την άμεση δημοπράτηση του από το Δήμο Κεφαλονιάς.
Το έργο μελέτησε, ωρίμασε και πρότεινε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Αργοστολίου.
Η σημασία του έργου στην προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και στην τουριστική αναβάθμιση της περιοχής είναι τεράστια.
Είναι ένα έργο πνοής για την πόλη του Αργοστολίου καθώς θα λύσει καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.»

Σημείωση: Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο Βουλευτής ανακοινώνει έργο στους 18 περίπου μήνες που είναι στο ανώτατο αξίωμα. Συνήθως μας είχε συνηθίσει σε ομιλίες υπεράσπισης του Κυβερνητικού έργου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι απορίας άξιο να βγάζει ανακοίνωση ένταξης έργου στο ΠΕΠ, λίγες ώρες μετά τη ανακοίνωση του Αλέξανδρου Παρίση. Proctor foundation based at the university of california college biology homework help in san francisco

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer