Δωρεάν τεστ στους δασκάλους του νησιού μας – Πρωτοβουλία του διευθυντή Αβαθμιας Γ. Κοκκόση
Κοινωνία
08/01/2021 | 19:06

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία του ο διευθυντής Αβαθμιας εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, σε συνεννόηση με τον εκτελών χρέη διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Παυλάτου, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας να διενεργήσουν rapid tests για τον covid 19.
Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κοκκόσης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σήμερα το μεσημέρι 12 με 2 όλοι οι εκπαιδευτικοί έτυχαν τη δυνατότητα να μεταβούν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και να κάνουν δωρεάν το τεστ, ενώ αντίστοιχη δυνατότητα θα έχουν και την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από το ξημέρωμα μέχρι τις 10 το πρωί.
Να σημειώσουμε πως η εν λόγω πρωτοβουλία λειτουργεί παράλληλα με την πλατφόρμα του υπουργείου υγείας, η όποια επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν τεστ.
Επρόκειτο για μια εξαιρετική πρωτοβουλία από την πλευρά της Διεύθυνσης Αβαθμιας εκπαίδευσης, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να αναμένει μουδιασμένη το άνοιγμα των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer