Αύριο o Σπύρου θα δώσει αναλυτικά συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί για να εξηγήσει του λόγους της αποχώρησης του από τη ΝΟΔΕ.
«Δεν μπορούσα να μείνω στη ΝΟΔΕ, όταν αποχώρησε ο Δήμαρχος»
Πολιτική
22/01/2012 | 21:28

Αύριο εκτάκτως θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου για να εξηγήσει γιατί αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Το e-kefalonia.net επικοινώνησε μαζί του αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να μας κάνει καμία δήλωση για το σημερινό περιστατικό αφού μας εξήγησε ότι θα μιλήσει στην αυριανή συνέντευξη τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια, ο Σπύρος Σπύρου ρίχνει ευθύνες στην ΝΟΔΕ για τους χειρισμούς της στο τρόπο που διοργανώθηκε αυτή η συνάντηση. Μάλιστα, όπως φέρεται να δήλωσε ο Σπύρος Σπύρου «δεν μπορεί να αποχωρεί ο Δήμαρχος, δικαιολογημένα, και να συνέχιζε η συνεδρίαση. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η συνεδρίαση».
Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφερθεί η έκδηλη ικανοποίηση του Περιφερειάρχη για το έργο του λιμανιού στον Πισαετό. Ο ίδιος ήταν, κατά τη χθεσινή (Σαββάτο) επίσκεψη στο έργο, ιδιαίτερα χαρούμενος αφού προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το έργο του Σωτήρη Κουρή όλο αυτό το διάστημα της θητείας του.
Ο Περιφερειάρχης θα έχει αύριο το πρωί διαδοχικές συναντήσεις, τόσο με τις οικονομικές υπηρεσίες, όσο και με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας.
Αμέσως μετά στις 11 θα δώσει συνέντευξη τύπου στη ΜΜΕ της Κεφαλονιάς.
Το βράδυ θα μεταβεί στην Αθήνα και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιώς για τα 90 χρόνια ζωής της, στο θέατρο Ακροπόλ.

Η στιγμή της αποχώρησης για Σπύρου, Κουρή και Σμαράγδα
Die erkrankung beginnt plötzlich mit folgenden symptomen starke halsschmerzen, husten, erbrechen, hohem fieber, herzrasen, kopf- businessplan ghostwriter und bauchschmerzen

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer