Crostini με τυρί κρέμα και σολομό
Μαγειρική
15/07/2021 | 17:21

Συστατικά

  • 1/2 γαλλική μπαγκέτα
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. καπνιστό σολομό

Για το σερβίρισμα

  • άνηθο, ψιλοκομμένο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 6-8 φέτες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, τη μια δίπλα στην άλλη.
  • Ραντίζουμε τις φέτες με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, και ψήνουμε στον φούρνο για 8-10 λεπτά, μέχρι να τραγανίσουν.
  • Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσουν.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα μαζί με τη μουστάρδα και τον άνηθο.
  • Αλείφουμε τα crostini και από πάνω μοιράζουμε τον καπνιστό σολομό.
  • Σερβίρουμε με έξτρα ψιλοκομμένο άνηθο.

Πηγή: akispetretzikis.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ