Crostini με τυρί κρέμα και σολομό
Μαγειρική
15/07/2021 | 17:21
Συστατικά
- 1/2 γαλλική μπαγκέτα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. καπνιστό σολομό
Για το σερβίρισμα
- άνηθο, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 6-8 φέτες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, τη μια δίπλα στην άλλη.
- Ραντίζουμε τις φέτες με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, και ψήνουμε στον φούρνο για 8-10 λεπτά, μέχρι να τραγανίσουν.
- Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσουν.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα μαζί με τη μουστάρδα και τον άνηθο.
- Αλείφουμε τα crostini και από πάνω μοιράζουμε τον καπνιστό σολομό.
- Σερβίρουμε με έξτρα ψιλοκομμένο άνηθο.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
08:36
21:20