Μπρουσκέτες μήλου – Χορταστικό και υγιεινό σνακ
Μαγειρική
10/07/2021 | 18:36
Συστατικά
- 2 μήλα κόκκινα
- χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
- 100 γρ. φιστικοβούτυρο
- 1-2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1-2 κ.σ. καρύδια, ψίχα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
- 1-2 κ.σ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1-2 κ.σ. σταφίδες, ξανθιά
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφαιρούμε τον πυρήνα των μήλων με τον εκπυρηνωτή.
- Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές εγκάρσιες φέτες πάχους 1-1,5 εκ.
- Μεταφέρουμε τις φέτες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με νερό και χυμό από τα λεμόνια.
- Αφήνουμε για 10 λεπτά στο μπολ και στη συνέχεια σκουπίζουμε καλά τις φέτες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Απλώνουμε τις φέτες στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε κάθε φέτα με φιστικοβούτυρο
- Τέλος, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο, τα καρύδια, τα δάκρυα σοκολάτας, την κανέλα, τη σταφίδα, το τζίντζερ και σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
08:36
21:20